Far Cry 6 Release Time – Hier ontgrendelt First Person Shooter

De dag nadert snel als we naar Yarra Island gaan voor het volgende avontuur in de langlopende Far Cry-serie van Ubisoft. De releasedatum van Far Cry 6 is vastgesteld op 7 oktober en nu weten we precies wanneer we de grote dag induiken, waarbij Ubisoft bevestigt wanneer Far Cry 6 in de regio over de hele wereld zal worden uitgebracht.

Ubisoft heeft de releasetijden van Far Cry 6 aangekondigd Blogpost Op de website van de studio met een handige afbeelding die ons laat zien wanneer we in elke regio live moeten gaan spelen, die we hieronder voor je hebben opgenomen. Deze open-wereld FPS neemt spelers mee naar een fictief Caribisch eiland geregeerd door dictator “El Presidente” Anton Castillo (gespeeld door Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito) en plaatst je in de schoenen van rebellenvechter Dani Rojas om te proberen het autoritaire regime omver te werpen. en zijn leider.

Far Cry 6 zal bij de lancering beschikbaar zijn via het Ubisoft Connect-platform van de ontwikkelaar en uitgever en de Epic Games Store voor pc-spelers (maar niet voor Steam), evenals voor zowel recente als huidige openbare consoles, Stadia en Luna. De onderstaande afbeelding geeft de releasetijden op deze verschillende platforms weer.

Far Cry 6 RELEASE TIJD

Ubisoft heeft bevestigd dat het bestand Far Cry 6 releasedatum is 12:01 AM in oktober 7 voor alle regio’s Over de hele wereld op Ubisoft Connect. De De releasetijd van Far Cry 6 in de Epic Games Store is 12:01AM EDT / 06:01AM CET (05:01AM GMT) voor Europa en het Midden-Oosten / 14:01PM EST en Oceanië in oktober 7.

READ  Het bouwspel Dorfromantik Cold City bevindt zich nu in Early Access

Hier is een Ubisoft-afbeelding om u een idee te geven van wanneer de preloads ook beschikbaar zijn in uw regio:

Bekijk voorlopig onze Far Cry 6-preview en alles wat we weten over de Far Cry 6-releasedatum en meer via de link in de introductie hierboven om een ​​idee te krijgen van wat er later deze week gaat gebeuren.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Far Cry 6 release time – hier wordt de FPS-game geopend”; “Type: “news”; “category”: “far- cry” -6 “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Ubisoft “,” genre “:” FPS “,” title “:” Far Cry 6 “,” Genres “:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Rajasthan Chief Justice Indrajit Mahanty heeft Coronavirus-positief getest: Ashok Gehlot

Op zaterdag nam Justice Mahanty, 59, deel aan een evenement op Onafhankelijkheidsdag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *