De dedicated servers van Valheim zouden nu minder latency moeten hebben

ValhaimVikingswolven zullen zich nu minder voortplanten, wat goed nieuws is als je Vikings-survival-sim-pack je meerdere keren aan flarden scheurt. Deze wijziging komt via update 0.147.3, wat misschien wel de meest interessante is: het brengt “enorme veranderingen aan dedicated servers” met zich mee.

Die veranderingen in een notendop? De meeste spelers zouden nu minder latency moeten hebben als ze op dedicated servers spelen. Minder beknopt: dit komt omdat de game nu Direct Connect gebruikt in plaats van Steam Datagram Relay (SDR). SDR is Bill Als een manier om gameverkeer over het netwerk van Valve te verplaatsen, waardoor het sneller en veiliger wordt, hoewel dit voor Valheim-spelers niet het geval lijkt te zijn. de spellen Correctie-opmerkingen Merk op dat er al een bètaversie van de Steam-client beschikbaar is die sommige SDR-problemen zou kunnen oplossen.

Alle andere wijzigingen in deze uitgave zijn kleine reparaties, hoewel er geen indicatie is van Valheim’s favoriete recent gerapporteerde bug:

Ik heb dit niet in actie gezien, maar hoe hoop ik dat het waar is en hoe ik hoop dat er binnenkort een video van die prachtige meeuwen komt.

READ  Hoofdpersonageontwerper van Overwatch 2 heeft het bedrijf verlaten

Als je tot die tijd wilt profiteren van de lage latentie, heeft Ollie een gids voor het opzetten van je setup Valhaim een ​​toegewijde server

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *