Ga naar THE SYSTEM met Glitchangels op Xbox One en Xbox Series X | S.

Vecht, sterf, defect en win, repareer het systeem in het proces – Glitchangels is echt heel eenvoudig.

Beschikbaar voor aankoop en download op Xbox One en Xbox Series X | S, om mee te doen aan de vorige drop stoom-, Glitchangels geeft je de kans om iets passends opnieuw te beleven Ouderwets Chaos. Volledig gemoderniseerde old school chaos om te voldoen aan de eisen van de modernere spelers van vandaag.

Voor £ 9,99 vraagt ​​Glitchangels je om “het systeem” te repareren – het gaat in feite naar vele niveaus, vernietigt alles en nog wat beweegt, en komt daar weer helemaal uit. Het is een hypothese en ideologie die videogames al tientallen jaren goed van pas komt, en er is absoluut niets mis met Glitchangels die vanuit precies dezelfde hoek werken. In feite ziet de hoek die deze engelen innemen er erg interessant uit.

Glitchangels veranderen naarmate je door de ingewanden van beschadigde systeemsubroutines gaat. Voortdurend vijanden en vijanden verdrijven om weg te waaien, maar werk ondertussen aan nieuwe mechanica; Supersonische emoties, het neerhalen van kernwapens in de wereld en het terugspoelen van ruimte-tijd zijn allemaal mogelijke factoren. En net zoals je denkt dat je wat vooruitgang boekt, moet je ook vijf verschillende bazen neerschieten, die elk de sleutel hebben tot een succesvolle divisie.

Met zoveel mazen om te ontdekken, zoveel verschillende verschijningen die je onder controle moet houden en een overvloed aan items en ideeën die constant opduiken, houden we erg van de Glitchangels-look die het naar de Xbox Store brengt. Het is nog steeds beter als je erover nadenkt dat opscheppen tegen je vrienden ook mogelijk is.

READ  smerig en opwindend old-school racen

Functies zijn onder meer:

  • Zeven beroemde engelachtige verschijningen om te domineren – kies je favoriet en beheers hun krachten.
  • Vernietig vijanden, verdien geld en verbeter de vaardigheden van je engel.
  • 8 ontgrendelbare apps die kunnen worden in- of uitgeschakeld om de ervaring aan te passen en bij je stemming te passen.
  • 30 glitchpunten om te ontdekken – Met stuiterende kogels, röntgenvisie, monsterboxen, feesttijd en nog veel meer.
  • Baan je een weg door steeds toenemende niveaus van jagers, hoorns, sluipschutters, grunts en verschillende andere dodelijke bedreigingen.
  • Verover 5 robots van de boze demonenbaas.
  • Meerdere prestaties geven uw voortgang in het spel aan. Versla bazen, verzamel al het geld, oogst schedels – wij hebben jou gedekt.
  • Online statistieken en scorebord – versla je vrienden en claim de opscheppen.

Als je zoals wij bent verkocht, begin dan richting Xbox-winkel En ontvang een exemplaar van Glitchangels voor Xbox One of Xbox Series X | S nu. Wacht ook op onze volledige game-review – we zullen je wat ideeën geven zodra we in de rage van het systeem duiken!

Game beschrijving:

Ervaar de chaos van de oude school, bijgewerkt en verbeterd voor het moderne tijdperk! Zet je team van Glitchangels in om het “systeem” te repareren, elke keer een corrupte subroutine. Versla hordes vijanden, ruim gebieden van corruptie op en ontgrendel destructieve vermogens terwijl je verder komt. Word een geest, rijd sneller weg dan geluid, roep handlangers op, vernietig de wereld of spoel zelfs de ruimte-tijd zelf terug! Hoe moediger je bent, hoe dieper je in de diepten van de virtuele wereld duikt – waaghals in een confrontatie met de vijf hoofden van de Forbidden Sections.

READ  Stardew Valley 1.5 is vanaf vandaag beschikbaar op Switch, PS4 en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Rocket League-update voegt de beste functie van het spel opnieuw toe

Psyonix heeft een nieuwe uitgebracht Rocket League update op PS4, Xbox One,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *