De demonstrant van Black Lives Matter sloeg in het gezicht tijdens de Brooklyn Rally

De demonstrant van Black Lives Matter sloeg in het gezicht tijdens de Brooklyn Rally

Een demonstrant van Black Lives Matter werd door een pro-cop-demonstrant in het gezicht geslagen toen de twee partijen op zondag in Brooklyn botsten, nieuwe videoshows.

‘Ik werd in mijn gezicht geschud door een blanke supremacist … die zijn moeder probeerde te beschermen’, is de niet nader genoemde vrouw te horen op de video die in Bay Ridge is gemaakt.

De man, die deel uitmaakte van de Blue Lives Matter-rally, werd weggehaald door de politie en in een busje van de NYPD gezet – terwijl demonstranten schreeuwden “stop dat stuk daar erin”.

Black Lives Matter-demonstranten gingen vervolgens de straat op als agenten op straat ze probeerden de NYPD-bus te blokkeren.

Er kan ten minste één demonstrant worden gezien die geboeid wordt terwijl de supervisors van witte overhemden proberen het pad voor het busje vrij te maken. De 28-jarige werd door de politie geïdentificeerd als Eric Titien, die werd beschuldigd van obstructie en wanordelijk gedrag.

De politie had geen informatie over de arrestatie van de man die naar verluidt de vrouw had geslagen.

Later in de clip kan een man met de pro-cop-demonstratie buiten The Leif Bar op Fifth Avenue worden gehoord terwijl hij tegen de demonstranten schreeuwt om ‘naar huis’ te gaan – voordat hij bebloed wordt door de demonstranten.

De vechtpartij werd uiteindelijk verbroken door de demonstranten – zoals men roept: “Wat doen jullie !? Hij verkocht! Jullie gaan hem vermoorden! Steun de f-k! ‘

Twee werden gearresteerd in die strijd, maar hun namen en beschuldigingen waren niet onmiddellijk beschikbaar, zei de politie.

READ  Anubhav Sinha legt de ontslag-tweet van Bollywood uit: ik zal alleen films maken

Zondag was de tweede nacht van een gespannen impasse tussen beide kanten in het zuiden van Brooklyn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *