Marlins ‘Paul Campbell verbood 80 wedstrijden door MLB wegens het overtreden van PED

In de buurt

Bob Nightengale van USA TODAY Sports breekt de raciale ongelijkheden in de MLB weg.

USA Today

Miami Marlins-speler Paul Campbell, die zijn carrière zaterdag voor het eerst begon, kreeg maandag een ban van 80 wedstrijden van Major League Baseball vanwege het overtreden van een prestatiebevorderend drugsbeleid.

Campbell, 25, die op 3 april debuteerde in de competitie, heeft volgens de MLB positief getest op dihydrochloormethyltestosteron (DHCMT) en zal zonder betaling worden geschorst.

De schorsingen met betrekking tot DHCMT zijn een belangrijk twistpunt geworden voor spelers in de grote en kleine divisies, waarbij sommige drugsexperts de doeltreffendheid van PED-tests in twijfel trekken die niet in de dopingkringen in zwang waren sinds Oost-Duitsers de steroïde ontwikkelden in de jaren 70 en 80. .

De in Washington geboren Hunter Tres Barrera in augustus 2020 rechtszaak MLB, Commissioner Office, directeur van Anti-Doping Lab en twee patrouillelaboratoria in Utah en Montreal na een positieve test op DHCMT en geschorst te zijn. Na een positieve Barrera-test wordt deze toegeschreven aan Jeff Nowitzki, voormalig federaal agent van het BALCO-dopingschandaal die nu adviseur is van de UFC, piep Dat er “iets geanalyseerd” is met de resultaten van de DHCMT-test.

Parreira liet zijn rechtszaak vallen nadat zijn schorsing in alle 20 wedstrijden was teruggebracht tot 60

Campbell gaf via de MLB Players Association een verklaring af waarin hij aangaf dat hij positief had getest op “10 biljoen gram” DHCMT, een hoeveelheid die volgens hem “geen prestatiebevorderende voordelen heeft”.

READ  Metro 2033 is nu gratis om op Steam te blijven en de rest van de serie is te koop

“Helaas ben ik een van de vele atleten geworden, in vele sporten, die zichzelf aan de wereld voorstellen en leden van de antidopingwereld vragen om ons te helpen antwoorden te vinden op waarom deze metaboliet in de lichamen van atleten blijft verschijnen en uiteindelijk kost. die grote wendingen in hun carrière. “

Andere huidige spelers die positief hebben getest op DHCMT zijn onder meer Red Sox-speler Michael Chaves en Giants-werper Logan Webb.

Campbell, geselecteerd in de 21e ronde van Clemson in 2017, heeft dit jaar een IRA van 8,74 gescoord in vijf wedstrijden voor Miami. Hij startte en verloor zaterdag van de Nationals, waarbij hij vier wedstrijden moest incasseren, won in drie wedstrijden.

automatische start

Toon thumbnails

Toon uitleg

More from Madison Garrett

UCF lanceerde truien met een social media-thema voor de Spring Match

UCF heeft een ander uiterlijk voor de Spring Match van zaterdag. De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *