De derde openbare bèta van iOS 16 en iPadOS 16 is nu beschikbaar om te downloaden

De derde openbare bèta van iOS 16 en iPadOS 16 is nu beschikbaar om te downloaden

Dinsdag is de derde openbare bèta van iOS 16 en iPadOS 16 uitgebracht. Testers die zich hebben aangemeld voor het bètatestprogramma van Apple kunnen nu updates downloaden naar hun apparaten. Wil je ook iOS 16 en iPadOS 16 testen, dan kan dat Registreer hier En installeer het benodigde certificaat op je iPhone of iPad.

De derde bèta van iOS 16 en iPadOS 16

In de nieuwe bètaversie van iOS 16 is het batterijpercentage met een inkeping weer toegevoegd aan de statusbalk op iPhones. Ook geïntroduceerd zijn nieuwe geluiden voor het lokaliseren van de iPhone via Find My of Apple Watch, een kleine muziekspelervisualizer op het vergrendelingsscherm en meer.

Met iOS 16 introduceert Apple een vernieuwd vergrendelscherm met aanpasbare achtergronden, tijd en widgets. Het is ook mogelijk om meerdere vergrendelschermen te groeperen en deze te koppelen aan de focusmodus. Meldingen zijn ook opgelost en bevinden zich nu onderaan het scherm.

In iMessage is het met iOS 16 mogelijk om verzonden berichten te bewerken of te verwijderen. De Berichten-app heeft ook SharePlay-ondersteuning, waardoor je FaceTime niet meer hoeft te gebruiken. Er is een nieuwe medicatiefunctionaliteit in de Gezondheid-app om bij te houden welke medicijnen u gebruikt. Andere nieuwe functies zijn onder meer wachtwoordsleutels als wachtwoordvervanging en Safari Share Tab-groepen voor samenwerking.

Voor de iPad brengt iPadOS 16 de Weather-app en een nieuw multitasking-systeem genaamd Stage Manager. Die laatste functie is alleen beschikbaar voor iPad-modellen met Apple M-soc.

READ  Wanneer kun je de update downloaden?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *