Het lek van het Genshin-effect bevestigt de langverwachte functie

Nieuwe echtgenoot Jinshin-effect Op de een of andere manier hebben de lekken bevestigd dat de langverwachte functie naar de gratis game komt, en het ziet er naar uit dat dit binnenkort zal gebeuren. De grootste attractie Jinshin-effect Zijn haar verschillende speelbare personages. Om de een of andere onverklaarbare reden kunnen deze personages niet worden aangepast met kostuums / skins, maar dat lijkt eindelijk te veranderen.

Op Twitter, Jinshin-effect Project Celestia en verslaggever Genshin citeren woord uit twee verschillende outfits in de dossiers voor Jean en Barbara. We weten dat ontwikkelaar miHoYo de functie heeft onderzocht op basis van eerdere lekken en enquêtes die naar spelers zijn verzonden, maar dit is de eerste keer dat we iets hebben gezien van deze nieuwe aanpassingstoevoeging.

Op dit moment zijn er twee varianten van Jean’s outfits die de ronde doen via meerdere uitvallers. In plaats van de twee verschillende outfits, lijken de twee van dezelfde outfit te zijn gevarieerd, wat aangeeft dat de kostuums per regio kunnen verschillen, wat de ontwikkelaar in het verleden met andere games heeft gedaan. Ondertussen maakt er maar één Barbara-kostuum de ronde, en het heet Summertime Sparkle.

Hieronder kun je de kostuums van beide personages bekijken:

Op het moment van publicatie heeft ontwikkelaar miHoYo geen commentaar gegeven op deze nieuwe batch lekken en we verwachten niet dat dit zal veranderen, maar als dat het geval is, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

Jinshin-effect Gratis beschikbaar op PS4, PS5, pc en mobiele apparaten. Op het moment van publicatie wordt de game geassocieerd met Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite, maar er is geen exact woord wanneer een RPG in botsing komt met een paar consoles.

Voor meer dekking over alles Jinshin-effect – Inclusief het laatste nieuws, alle geruchten en de laatste lekken – klik Hier.

READ  shit in je broek met deze 5 geweldige horrorspellen
Written By
More from Aubrey Mason

De games van 2021: Ratchet & Clank: Rift Apart

De games van 2021: Ratchet & Clank: Rift Apart –De PlayStation 5-onthulling...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *