De PlayStation Bleem-emulator zal binnenkort een Steam-concurrent zijn die vintage games verkoopt

Als je een recente pc-gamer bent die op zoek is naar een PlayStation-emulator, ben je misschien op zoek naar iets als Mednafen of ePSXe. Maar in het verleden hadden we Bleem – een commercieel stuk software dat eind jaren negentig werd uitgebracht en die rechtstreeks concurreerde met Sony’s eigen hardware. Nou, Bleem zal binnenkort terugkomen als de naam voor een nieuwe pc-winkel met als doel legale versies en emulators van mysterieuze oude games te verkopen.

Zoals je misschien denkt, is deze entiteit grotendeels alleen in naam Bleem. Bij Piko Interactive Rechten opgepakt Naar het obscure deel van zijn videogame-record voor zijn nieuwe winkel en aangepast simulatiebestand. Piko heeft al veel voortgebracht voor de retro-gaminggemeenschap, waaronder een selectie van kloonwagens voor verschillende consoles. Het bedrijf heeft ook glorieuze en absurde dingen gedaan, zoals publiceren Super 3-D Ark van Noach En de 40 knipogen Op Steam.

Schuld geven Momenteel slechts een slordige terugkeer naar de ‘Under construction’ ’90-pagina’s – het zal een online winkel zijn die NES-, SNES-, Genesis-, Game Boy-, TurboGrafx-16- en PlayStation 1-titels verkoopt met een speciale shell zodat ze op een pc kunnen spelen. Er is geen zelfstandige client, dus u downloadt en speelt alleen games vanaf uw desktop.

Los daarvan wil Piko Bleem Cover licentiëren voor ontwikkelaars die hun klassieke spellen op Steam of GOG willen publiceren. Het bedrijf wil ook samenwerken met bierontwikkelaars om geld te verdienen met hun games.

READ  Je hebt 2,4 miljoen wormen gedood in de open bèta van Worms Rumble, jullie monsters
Written By
More from Max Mcgee

Rusland 1e natie die menselijke proeven voor het Covid-19-vaccin heeft afgerond

Representatief beeldReuters Rusland is de eerste natie geworden die klinische proeven met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *