De DSM 7.0 OS-update van Synology downloaden vóór de lancering op 29 juni إطلاقإطلاق

Synology zal DiskStation Manager 7.0 op 29 juni uitbrengen, maar het bedrijf heeft de Release Candidate (RC) al beschikbaar gesteld om te testen. Als u niet wilt wachten op de officiële releasedatum, kunt u de update op uw NAS installeren en zien hoe de aanstaande update zich verhoudt tot de DSM 6.

Zoals met alle pre-release softwaredownloads, raden we u af om een ​​DSM 7.0 RC te implementeren op een live NAS of een die gegevens bevat waarvan u nog geen back-up hebt gemaakt. Het wordt nog steeds beschouwd als in productie en er kan een fatale fout zijn die Synology niet vóór de openbare release heeft verholpen.

Synology DSM 7.0: Nieuwe functies

De grootste verbetering in DSM is de update van de gebruikersinterface. Net als Microsoft en Windows 11 heeft Synology delen van het NAS-besturingssysteem vernieuwd om te passen bij het decennium waarin we ons nu bevinden. Met DSM 7.0 is het eenvoudiger dan ooit om een ​​Plex op een Synology NAS in te stellen. Het besturingssysteem ziet er eleganter en moderner uit

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en meer

De DSM 6 is zeker niet lelijk, maar hij begint zijn leeftijd te tonen, vooral omdat de concurrenten van Synology hebben gewerkt aan het verbeteren van hun besturingssysteemoplossingen. Het inlogsysteem is volledig vernieuwd, waardoor u een gebruikersnaam kunt invoeren en een authenticator van derden kunt gebruiken om in te loggen. In de wereld van tweefactorauthenticatie is dit een mooie verbetering, en het werkt zelfs met FIDO2.

Er zijn talloze andere wijzigingen en verbeteringen die ik heb behandeld in ons Synology DSM 7.0 Update Center.

READ  U kunt CAT-gegevens voor uw ontwerp gratis downloaden

Synology DSM 7.0: Hoe installeren

Ik zal onze waarschuwing herhalen. Neem me niet kwalijk Nee Installeer DSM 7.0 RC op een live NAS die u momenteel gebruikt, tenzij u het goed vindt dat er iets kapot is.

De NAS zal dan opstarten via het installatieproces en opnieuw opstarten. Leun achterover, ontspan en lees in de tussentijd de lijst met nieuwe functies.

We kunnen commissie verdienen op aankopen met behulp van onze links. kom meer te weten.

Written By
More from Eda Greene

De game is gratis te downloaden op PS4 en PS5

Play at Home is een initiatief dat in april 2020 door Sony...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *