Inti Creates kondigt 2D-actieplatformgame Grim Guardians: Demon Purge aan voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Inti creëert aankondigen zijwaarts scrollen een taak leerplan Grim Guards: Demonen zuiveren voor PlayStation 5En de Xbox-serieEn de Playstation 4En de Xbox OneEn de bekeerlingenEn de computer (stoom). Er is geen releasedatum aangekondigd.

Bekijk hieronder de eerste details.

een introductie

Grim Guards: Demonen zuiveren

Inti Creates heeft vandaag de start aangekondigd van de ontwikkeling van een nieuw 2D-actieproject, Grim Guards: Demonen zuiverenvoordat hij werd vertoond op de indiegameshow BitSummit X-Roads die op 6-7 augustus in de Miyako Messe Hall in Kyoto werd gehouden.

Grim Guards: Demonen zuiveren

Grim Guards: Demonen zuiveren Gecentreerd rond twee demonenjagers die na een missie terugkeren naar hun school om een ​​demonisch kasteel te vinden waar het ooit heeft gestaan. Spelers besturen elk van de Demon Hunting Sisters in dit 2D side-scrolling-spel actie spel. Spelers moeten de unieke vaardigheden en eigenschappen van elk van de zussen onder de knie krijgen om uitdagende fasen te overwinnen waarbij de bazen wachten op hun komst. Ze zullen ook in staat zijn om nieuwe wegen door elke fase te vinden met behulp van de vaardigheden van de twee personages, wat de gameplay spannend maakt.

Grim Guards: Demonen zuiveren

Andere functies zijn onder meer spelers coöperatief Met speciale acties, uitgebreide moeilijkheidsgraden met behulp van het stijlsysteem, unieke veranderingen in terugkerende spelen en vooral de kwaliteit en uitdaging die spelers gewend zijn van Inti Creates-games, dit keer met een nieuwe gotische gameplay. verschrikking Stijlvol.

speelbare personages

sterren Grim Guards: Demonen zuiveren Het zijn Shinobu Kamizono die zich richt op lange afstand en de dappere Maya Kamizono van dichtbij. Spelers moeten rekening houden met de situatie wanneer ze kiezen welke zus ze besturen terwijl ze zich een weg banen door het kasteel, en het mysterie onderzoeken van wat er met hun school en haar leerlingen is gebeurd.

-Het veranderen van karakters is de sleutel tot spelen!

Grim Guards: Demonen zuiveren

Shinobu Kamizono (met de stem van Emi Uema)

Grim Guards: Demonen zuiveren

Shinobu, de oudste van de Kamizono-zussen, is vol vertrouwen, maar hij heeft nog steeds de neiging om slordige fouten te maken. Ze blinkt uit in langeafstandsaanvallen met haar snelvuurmachinegeweer en schiet haar demonische vijanden op veilige afstand neer!

Grim Guards: Demonen zuiveren

Maya Kamizuno (met de stem van Shinami Hashimoto)

Grim Guards: Demonen zuiveren

Jongere Maya onder de zussen, ondersteunt haar wilskrachtige zus vanuit de schaduw met haar gezaghebbende persoonlijkheid. Technische aanvaller van dichtbij, die verschillende origami-wapens maakt. Gebruik de verschillende wapens om enorme schade aan te richten!

Grim Guards: Demonen zuiveren

Bekijk de advertentie hieronder. Toon de eerste screenshots in de galerij. Bezoek de officiële website hier.

Projectlanceringstrailer

schoten

READ  Legers van India, China bespreken de-escalatie aan de grens van Ladakh
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *