De eerste beelden van de verlichte buitenaardse vijanden in Helldivers 2 zijn verschenen

De eerste beelden van de verlichte buitenaardse vijanden in Helldivers 2 zijn verschenen

Eerst was het gewoon wat technologie, en nu zijn er daadwerkelijke beelden van Helldivers 2 Illuminate-vijanden die lekken, wat erop wijst dat er mogelijk een ander soort invasie op handen is.

van u/IronS1ghtshebben we onze eerste afbeeldingen van Illuminate zelf, die ik omschrijf als een mix van StarCraft's Protoss en Destiny 2's Fallen.

Hier is de “bekwame goochelaar” met de toepassing van verschillende soorten texturen:

En hier is hij, de “man” met en zonder textuur. Ik geloof dat er nog geen officiële naam in de bestanden staat.

Er werd gezegd dat de Illuminate uitgestorven waren na de eerste Helldivers-game, hoewel het, zoals altijd, een beetje moeilijk is om te vertrouwen op wat het leiderschap van Super Earth op een bepaald moment zegt. Maar nu ze terugkeren, lijken hun ontwerp en technologie ‘geavanceerd’, en ik ben benieuwd naar de verklaring voor hun terugkeerverhaal. Als die er is, aangezien bijna alle informatie in het spel afkomstig is van het Ministerie van Waarheid, dat de neiging heeft zijn lippen stijf op elkaar te houden over dit soort zaken. Of ze zullen zeggen: “Net zoals we hadden verwacht, zijn de Illuminati terug.”

Zodra hun komst lijkt, is dat misschien nog steeds zo een beetje Van wachten. Dit zijn tenslotte maar een paar bestanden en de game bevindt zich momenteel midden in een campagne waarin de vijandelijke troepen toenemen en talloze verdedigingswerken worden geïnstalleerd. Hoewel ik veronderstel dat, nu de strijdkrachten van de Helldivers van meerdere fronten onder druk staan, dit het perfecte moment zou zijn voor de Illuminate om hun eigen aanval te lanceren.

In-game hints over Illuminate zijn beperkt, met blauwe stralen uit de lucht en verhulde schepen die op de loer liggen. En de boodschap die je hier soms kunt sturen over hun uitsterven is een leugen.

Het idee is ongetwijfeld dat ze hun slachting van de eerste keer willen wreken, en ze zouden Super Earth zeker als hun eigendom willen claimen. Ik denk dat dit allemaal afstevent op een grote invasie van Super Earth verderop, mogelijk door meerdere krachten, maar ik durf te wedden dat Helldivers dat nog een tijdje zal volhouden, omdat het zeker de grootste gebeurtenis in de geschiedenis van het spel zal zijn. . . Tot nu toe gaat die eer naar het wegvagen van de droids van de kaart, en vervolgens naar een gigantische armada die de melkweg opnieuw binnenvalt (hoe dat ook mag zijn).

We hebben hier dus geen tijdlijn, maar ik verwacht dat er bij elke nieuwe update meer Illuminate in bestanden zal verschijnen, dus houd ons in de gaten.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero killer-serie En Aarde-trilogie.

READ  De Smithsonian Exhibition of Sports Inventions zal mensen ertoe aanzetten hun spel te heroverwegen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *