De voedselbereiding van Nour is een absolute ramp – het is opwindend

De voedselbereiding van Nour is een absolute ramp – het is opwindend

Wil je bij mij thuis komen eten? Ik heb zoveel verschillende dingen die ik voor je kan koken. Kijk, hier zijn enkele van mijn favorieten.

Ik eet graag hamburgers op dinsdag, maar het kan een beetje rommelig worden!


Afbeelding tegoed: Eurogamer / Angstaanjagende kwallen

Woensdag is het ramen, en oh jongen, wat vind ik het heerlijk om alles erin te stoppen!


Een screenshot van de real-life foodgame Noor, waarop een kom ramen explodeert met extra grote ingrediënten.  Er zijn enorme stukken vlees, gigantische gyoza en eindeloze noedels.  Dit is een rommel!
Afbeelding tegoed: Eurogamer / Angstaanjagende kwallen

Dan worden op zondag de pannenkoeken gegeten en niemand kan ze ooit opeten!


Een screenshot van het voedselspel Noor, waarop de grootste pannenkoeken te zien zijn die de wereld ooit heeft gezien, gestapeld en naar de camera vallend.  Instoppen!
Afbeelding tegoed: Eurogamer / Angstaanjagende kwallen

Welke dag wil je komen?

Nour is een spel over dwaasheid. Het is een spel, letterlijk, dat ze wil dat je met je eten speelt. Hij presenteert je ongeveer twintig kookscenario’s en zegt dan: doe wat je wilt. Gooi eten rond. Ik luister.

Nou, ik noem het een spel, maar het heeft geen strikte spelachtige structuur. Ik veronderstel dat het meer een technische demo is als je kieskeurig wilt zijn of een spel. Fidget-spinner speelgoed. En dat iemand de moeite heeft genomen om al dit eten er zo vullend, dik en leuk uit te laten zien, lijkt mij een reden voor een feestje.

Noor werkt zo. Je kiest een nieuw niveau van een gedecoreerde tafel en deze draait om een ​​bord. Vervolgens druk je op knoppen (wat ik gemakkelijker vind op een controller) om verschillende vullingen uit de lucht te laten vallen. Als we ons op het niveau van hamburgers zouden bevinden, zou dit betekenen dat pasteitjes, spek, plastic kaas uit de lucht zouden vallen en nog veel meer. Er is geen limiet aan hoeveel je kunt laten vallen, dus je kunt het verzamelen als je wilt. Sterker nog, het voelt alsof je daartoe werd aangemoedigd. Want hoe meer je verzamelt, hoe meer kracht je krijgt totdat je klaar bent om wat magie te ontketenen.

READ  Gary Payton II beschouwt de NBA In-Season-wedstrijden van Warriors als 'geldtijd' - NBC Sports Bay Area en Californië

Een snelle introductie: dit is duidelijk geen serieus kookspel, hoewel je dingen kunt koken zoals eieren, toastbrood en gekleurd spek. Totdat je kunt koken, moet je het waarschijnlijk niet al te serieus doen.

En nu gaat Nour verhuizen.

Charme! Zo belachelijk is dit spel. Kijk naar de foto van ramen hierboven: Dit is wat er gebeurt als je de spreuk “Scale” gebruikt. Pannenkoeken worden meestal niet zo groot. Omgekeerd kun je dingen te klein maken, wat er ook raar uitziet. En je kunt dingen laten dansen, wat er ook nog eens raar uitziet. Voel jij het thema?

Er zijn ook gereedschappen, zoals branders, dus waarom niet? Gordon Ramsay gebruikt het, en hij is hier niet om ons iets anders te vertellen, dus start ermee! Of sla alles kapot met een zachte hamer en ontdek welke vreemde dingen hij met stukjes brood doet.

Of… wat zout schudden? Hoe schaamteloos tam. Al denk ik dat het zout het heeft over een verborgen laag of spookachtigheid in de game waar mensen dat al doen Poging Om mooi ogend eten te maken. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar de bedieningselementen zijn dat niet. Nour lijkt in dat opzicht een beetje op een sportkomedie QWOP, waarin je weet wat je wilt doen, maar het niet kunt doen, en dat is waar veel van het gelach vandaan zou moeten komen. Mijn enige probleem met Nour is dat ze vaak eerder irritant dan onderhoudend is. Ik vind het erg vervelend dat ik de camera niet kan trekken waar ik hem wil hebben.

Maar verder hou ik van Nour. Ik zou heel graag willen dat een spel of spel als dit überhaupt zou bestaan. Er zijn geen druk of eisen aan jou, het is gewoon een doos met leuke dingen om op fantasierijke wijze mee te spelen. Iets om je geest bezig te houden en je een beetje dwaasheid en vreugde te brengen. Wie wil daar nou niet een beetje van.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *