“Het is een beetje vreemd om te zien dat Phil de eer opeist voor het modificeren van een gameserie die in de jaren 90 begon.”

“Het is een beetje vreemd om te zien dat Phil de eer opeist voor het modificeren van een gameserie die in de jaren 90 begon.”

Door vele succesvolle aanpassingen van videogame-IP heeft Hollywood ontdekt dat dit soort producten echt de aandacht van het grote publiek kan trekken. Hij valt Het is de nieuwste release geïnspireerd op de Bethesda-saga, geleid door Todd Howard. Prime Video bevestigde gisteren het tweede seizoen van de show.

Xbox-president Phil Spencer feliciteert het team en zegt hoe trots ze zijn op deze franchise op alle platforms. Veel fans waren het niet eens met de woorden van Spencer en zeiden dat hij er de eer voor opeiste.

Het poortwachten gaat door en fans voelen zich erg ongemakkelijk bij de woorden van Phil Spencer over het tweede seizoen van de Fallout tv-show

Phil Spencer en Todd Howard zijn erg trots op Fallout TV.
Phil Spencer en Todd Howard zijn hier erg trots op Hij valt Tv programma.

Prime Video voegt weer een hit toe aan de lange lijst van tv-programma's en films over videogames die zeer goed zijn aangepast. Films zoals Sonic de egel, Super Mario Bros-filmof HBO De laatste van ons De serie bereikte het onmogelijke, waardoor een videogame-aanpassing van het IP iets opmerkelijks werd. Volgens fans en critici is Hij valt tv programma Zojuist toegevoegd aan deze aanbevolen lijst.

Gisteren kwamen fans erachter dat Prime Video deze serie na het succes van het eerste seizoen voor een tweede seizoen heeft verlengd. Veel nieuwe media en persoonlijkheden hebben hierop gewezen. Todd Howard van Bethesda en Phil Spencer van Xbox voegden zich bij het publiek om het team te feliciteren met dit geweldige nieuws. Sommige fans voelden zich ongemakkelijk bij de woorden van Spencer over dit onderwerp en zeiden dat hij vrijwel niet bij het project betrokken was.

READ  Pre-orders van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden nu beschikbaar voor Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch en pc

Het hoofd van Xbox stond niet echt aan het begin van het project; Todd Howard was altijd klaar voor zijn taak

De CEO van Xbox zorgt ervoor dat sommige fans zich raar voelen over de manier waarop hij over Fallout praat.De CEO van Xbox zorgt ervoor dat sommige fans zich raar voelen over de manier waarop hij over Fallout praat.
De CEO van Xbox zorgt ervoor dat sommige fans zich raar voelen over de manier waarop hij praat Hij valt.

Veel fans zijn van mening dat Phil Spencer de eer opeiste voor iets waar hij vrijwel geen betrokkenheid bij had. De show werd bevestigd in 2020, voorafgaand aan de overname van Bethesda; Later, in 2022, werden de showrunners opgepakt nadat Microsoft in 2021 de studio had overgenomen.

Dit betekent dat dit project zich in een heel vreemde positie bevindt als het gaat om de betrokkenheid van Spencer. Todd Howard, een van de belangrijkste mensen die verantwoordelijk is voor deze wijziging, heeft hier niets over te zeggen.

Zoals alle bedrijfsberichten echter zeggen, is dit alleen maar om geld te verdienen aan het succes van de serie. Dit betekent dat Bethesda dit weet Hij valt De studio dient als IP en zal al werken aan een nieuw deel van de franchise. Momenteel werkt de studio aan verschillende titels, zoals Indiana Jones Spel, Marvel-blad, De oudere rollen 6En nog veel meer. Er zullen de komende jaren veel goede games verschijnen.

De meest recente game die rond deze saga werd uitgebracht was 76, een titel die bij de release veel problemen kende, en fans vonden het niet zo leuk. Maar na vele jaren aan inhoud en enkele reparaties heeft de game een aantal geweldige dingen voor de community. Uiteindelijk willen fans maar één ding: het meest onverwachte Fallout 5 Hiermee wordt de belangrijkste saga-serie voortgezet, het vierde deel, dat in 2015 werd gelanceerd.

READ  De reis van een zesjarige om Xbox Series X te krijgen.

Wat vind jij van Spencers woorden? Laat het ons weten in de reacties!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *