De eerste gamingstoel van Razer is een curvier Secretlab Omega / Titan met fraaie lendensteun

Het is niet duidelijk of Razer Secretlab de opdracht heeft gegeven om een ​​exclusieve nieuwe gamingstoel te bouwen, of simpelweg heeft besloten om er een te kopiëren de vaak genoemde favorieten van vandaag, maar de nieuwe Razer Iskur van $ 499 is een doodsignaal voor de vergelijkbaar geprijsde Secretlab Omega en Titan.

Je kunt het ontwerp, het verstelmechanisme, het stiksel vergelijken – kijk maar naar die vrijwel identieke 4D-armleuningen – en de inspiratie is duidelijk duidelijk.

Maar Razer werpt het ook duidelijk op als een stap voor op Secretlab in termen van ondersteuning van de wervelkolom, zoals je kunt zien in deze dun verhulde vergelijkingsafbeelding:

Razer gebruikte het woord “Secretlab” niet in zijn persconferentie.
Afbeelding: Razer

Afgezien van het feit dat het een aparte hybride is van de kleinere kuipstoel van de Secretlab Omega en het grotere, meer meegaande frame van de Titan voor gamers tot bijna 300 pond en tot 6,2 voet lang, zijn de grootste verschillen hier een gewelfde rug en deze vrij grote verstelbare lendensteun. .

Het is waar dat het afneembare kussen van de Omega en de lumbale wijzerplaat van de Titan niet bepaald lovende recensies hebben gekregen. We zijn benieuwd of het onder een hoek geplaatste pad van de Iskur, dat een beetje op de buik van een slang lijkt, beter zal zijn:

Afbeelding: Razer

Dat gezegd hebbende, veel gamers zweren bij de stoelen van Secretlab voor rugsteun met of zonder de lumbale – de mijne was geweldig voor mijn rug, maar ik heb hem verkocht vanwege een pijnlijke kont. De Omega en Titan hebben ook nog iets anders: je kunt er gemakkelijk een kopen dat is niet zo opzichtig en komt niet geborduurd met de slogan van een bedrijf.

Afbeelding: Razer

Het is vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Razer, en later dit jaar komen er meer retailers.

READ  Is de releasedatum van GTA 6 gelekt? De gelekte locatie, personages en missie
More from Madison Garrett
Serieuze Sam 4-systeemvereisten
Serious Sam 4, het spel niet langer ondertiteld Planet Badass, komt uit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *