3 winnaars en 3 verliezers van de wedstrijd van pre-seizoen 2

(Jim Deadmon-USA Today Sports) Christian McCaffrey

Wie waren de winnaars en verliezers in de tweede pre-season wedstrijd van de Carolina Panthers tegen de Baltimore Ravens?

Het is nog vroeg, maar Carolina Panthers-fans kregen een iets beter beeld van hoe hun reguliere seizoensspelers eruit zouden kunnen zien na de wedstrijd van zaterdag tegen het team. Baltimore Ravens.

Nou ja, in ieder geval hoe verdediging er in eerste instantie uit zou kunnen zien.

Aanvallend was het een puinhoop voor Carolina, want ze verloren met 20-3 en de Ravens breidden hun overwinningsreeks voor het seizoen uit tot 19 wedstrijden. Beginnend met quarterback Sam Darnold Slechts in één serie gespeeld, gaand 1-2 voor een afstand van 16 yards. DJ Moore en Christian McCaffrey zagen nooit het veld.

Het was de eerste solide verdediging die de kans kreeg om te schitteren in het eerste kwartier waarin hij speelde. Hoewel het voor beide teams een doelpuntloos kwartier was, luipaarden Hij zag er superieur uit in de korte tijd dat ze aan het hof waren.

Al met al was het een zeer lelijke aanvallende wedstrijd. De eerste landing werd pas halverwege het derde kwart door de kraaien geregistreerd. Er waren ook enkele hardnekkige problemen die aanhielden, zoals het niet draaien in het rood en in de derde swing.

Het is geen tijd om in paniek te raken, want veel beginners hebben nog niet gespeeld. Maar deze problemen moeten in de komende twee weken worden opgelost voordat de Panthers het overnemen New York Jets.

Dat gezegd hebbende, hier zijn de drie winnaars van deze week en drie verliezers van Carolina’s tweede pre-season uitje.

READ  De geheimen achter de explosie van het Travis Facebook-model na 30
More from Madison Garrett

Steelers maken bewegingen voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag

De Steelers maakten meerdere roosterbewegingen voorafgaand aan hun wedstrijd op dinsdagavond tegen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *