De eerste Halo 4 PC-testvlucht is nu live

Na een paar dagen vertraging te hebben opgelopen, is de eerste officiële testvlucht voor Halo 4 op pc live gegaan, waarbij spelers melden dat ze uitnodigingen voor de vlucht hebben ontvangen en toegang hebben tot de nieuwe testversie. Gebaseerd op een brutale Tweet van de Community Manager van 343 Industries, John Junyshek, lijkt het erop dat de ontwikkelaar officieel de aankomst van de vlucht bevestigt.

We hebben eerder gerapporteerd over details over deze vlucht, uitgegeven door 343 Industries, waaronder het type inhoud dat erin zou worden opgenomen en hoeveel mensen voor de vlucht zouden worden uitgenodigd. Concreet kunnen spelers genieten van vijf campagnemissies, twaalf Spartan Ops-missies en elf multiplayer-kaarten, en iedereen die zich heeft aangemeld voor de Halo Insider-programma wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de vlucht. Zorg ervoor dat je je inbox bekijkt op Halo-waypoint als jij dat bent – als je nog geen uitnodiging hebt gekregen, zul je dat waarschijnlijk binnenkort doen, aangezien 343 Industries traditioneel uitnodigingen in golven heeft verstuurd.

Bespaar veel op deze VPN-services voorafgaand aan Black Friday

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor het Halo Insider-programma, raden we u ten zeerste aan dit te doen. U kunt waarschijnlijk deelnemen aan het testen van toekomstige Halo 4-vluchten, en het proces is volledig gratis. Daarom is er echt geen reden niet inschrijven. Waarom zou u tenslotte Halo niet op pc testen terwijl u wacht op Halo Infinite?

Halo 4 zal naar verwachting $ 10 kosten als het uitkomt op Steam en de Windows 10 Store. Als je geen van de spellen in de Master Chief Collection hebt en je wilt ze allemaal krijgen, dan kan dat voor de geweldige prijs van $ 40.

READ  Power Rangers Open World "In wezen" Batman Arkham Rangers is geannuleerd

Beëindig het gevecht

Halo: The Master Chief Collection

Ervaar de volledige geschiedenis van Halo

De Master Chief Collection is een verzameling van elke Halo-shooter uit het pre-Xbox One-tijdperk en biedt ongelooflijke waarde voor een ongelooflijke prijs.

Written By
More from Max Mcgee
WoW Game Director vertelt over zijn huidige worstelingen en toekomstplannen
World of Warcraft bevond zich midden in een van de meest uitdagende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories