De eerste Playdate-update voegt vier games en een rekenmachine toe

De eerste Playdate-update voegt vier games en een rekenmachine toe

de Speel data Catalogus spellen winkel Ontvangen De eerste update sinds de lancering vorige maand, het is een kleine maar eclectische mix van vijf titels die ook een productiviteitsapp bevat. officieel adres, Fundamentele foutis een overlevingsspel waarin je een mijnbouwbot bestuurt terwijl deze middelen verzamelt en ongelukkige buitenaardse wezens ontwijkt. Maar misschien is hij wel de echte ster krukas. Ja, zo klinkt het precies – het is een rekenmachine die een handslinger gebruikt om waarden in te voeren. Het kan zelfs een kunstmatige stem gebruiken om wiskundige bewerkingen zoals Speak & Math in moderne tijden door te geven.

Andere toevoegingen zijn onder meer het op fysica gebaseerde vliegspel Zwaartekracht expresJung-aanpassing Mus Patience En de oplossing voor de gevreesde puzzel Het leven is te kort. Prijzen variëren van slechts $ 1 tot Het leven is te kort Tot $ 10 voor Zwaartekracht expres En Mus Patience. Net als bij de eerste gamecollectie zijn dit effectieve impulsaankopen.

De catalogusselectie blijft met 21 titels klein. Ter vergelijking: het eerste “seizoen” dat bij Playdate wordt geleverd, biedt 24 wedstrijden. Toch geeft deze eerste uitbreiding misschien een idee van wat je kunt verwachten – namelijk een bescheiden maar gestage stroom van eigenzinnige ervaringen gebouwd rond het zwart-witscherm van de console en ongebruikelijke bedieningselementen. Ze zullen heldendichten zoals De nieuwste Legend of Zelda-game, maar zo bedoelen ze het niet. Dit zijn snelle oplossingen die je kunt spelen terwijl je op de bus wacht of tijdens een werkpauze.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *