Microsoft’s gaming-chef Phil Spencer heeft een nog niet uitgebrachte Xbox-console geplaagd

Wat je moet weten

  • Phil Spencer is de president van Xbox, als CEO van Microsoft Gaming.
  • Spencer onthulde vandaag dat PC Game Pass zich uitbreidt naar veertig nieuwe markten met een korte clip op YouTube.
  • Fans met arendsogen hebben opgemerkt dat Spencer’s plank de onmiskenbare mysterieuze doos bevat, de Xbox Keystone.
  • Spencer heeft eerder nieuwe producten op zijn plank geplaagd en het is een soort meme geworden. Het uiterlijk van de Keystone is waarschijnlijk significant, wat aangeeft dat het project nog aan de gang is.

Vorig jaar onthulde Microsoft een cloudconsoleconcept met de codenaam Keystone (Wauw, zoveel anagrammen daar), in een exclusieve discussie met ons over de mysterieuze, nog niet uitgebrachte Xbox “Keystone”. Ondanks dat de huidige iteratie op de plank ligt, heeft Xbox-leider Phil Spencer het onlangs uitgepakt en liefdevol op zijn steeds beruchter wordende Magic Shelf geplaatst.

Phil Spencer, CEO van Microsoft Gaming, heeft vandaag aangekondigd dat Xbox Game Pass voor pc naar 40 nieuwe regio’s gaat, waarmee de service aanzienlijk wordt uitgebreid. Game Pass voor pc biedt honderden hoogwaardige games voor alle soorten gaming-pc’s, en met Xbox Game Pass Ultimate kun je zelfs Xbox-consolegames spelen via de Xbox-gamecloud. Microsoft zet alles in op cloudgaming, met de belofte om toekomstige versies te laten spelen elk De game die je bezit vanuit enorme Azure-datacenters verspreid over de hele wereld.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox One-verkoop minder dan de helft van PS4 zegt Braziliaanse documenten
Een recent Braziliaans gerechtelijk document onthulde de verkoop van Xbox One in...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *