De eerste Samsung-telefoon met de update van december: Galaxy Z Flip 5G

Samsung rolt sinds gisteren de december-update uit voor de Galaxy Z Flip (5G). Het is de eerste Galaxy-telefoon die de nieuwe beveiligingspatch ontvangt.

Galaxy Z Flip december 2021-update

Het is nu de normaalste zaak van de wereld dat Samsung voor het begin van de nieuwe maand nieuwe beveiligingspatches introduceert. Houd gewoon altijd een loterij bij welke apparaten als eerste de nieuwste patch ontvangen. Dit keer is het de eerste Galaxy Z Flip 5G-telefoon.

Firmwareversie F707BXXS6EUK1 is beschikbaar en arriveert als download net onder de 253 MB. De update installeert dus de beveiligingspatch van december. Helaas zijn er nog geen details bekend over deze patch, aangezien Google en Samsung nog geen informatie hebben vrijgegeven. Als je deze details wilt weten, moet je wachten tot deze later deze week of volgende week wordt vrijgegeven.

Overigens: dit is wellicht de laatste beveiligingsupdate totdat de Z Flip de grote upgrade naar Android 11 krijgt. We verwachten deze in januari volgend jaar op het toestel. Vergeet dus niet onze tips te lezen om je de komende weken voor te bereiden op de Android 11-update.

Beschikbaarheid

De nieuwe update is via OTA beschikbaar op de Galaxy Z Flip 5G in Nederland. Dit is het apparaat met modelnummer SM-F707B. Voor de Z Flip zonder 5G – de SM-F700F – was de update op het moment van schrijven nog niet beschikbaar.

Je krijgt automatisch een melding dat de update klaar is, of je checkt direct de beschikbaarheid via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Heb je deze update op je Z Flip ontvangen? Ervaar je nog andere veranderingen na de installatie?

READ  Google verlaagt commissie voor gameverkoop op Stadia

(Bedankt Abdel!)

More from Madison Garrett
De derde editie van Jaarbeurs Leiderdorp was anders dan anders
Leiderdorp Fotografie: JP Kranenburg 6 september 2020 LEADERDORP – Een verplichte looprichting,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *