One Xplayer is een Steam-pc die gelijkwaardig is aan de Nintendo Switch

(Pocket-lint) – Laptop- en notebookfabrikant One-Netbook gaat over op gaming met zijn draagbare pc-gebaseerde console.

De One XPlayer is een Nintendo Switch-achtig apparaat met bedieningselementen aan weerszijden van het 8,4 ” 2560 x 1600 IPS-scherm.

Er is een ingebouwde stereoluidsprekeropstelling aan de voorkant van de console en er zijn dubbele ventilatoren en warmtepijpen aan de binnenkant voor koeling op pc-niveau.

De console wordt aangedreven door een Intel Tiger Lake i7-processor en 16 GB LPDDR4 RAM. Het kan worden gespecificeerd met een opslagcapaciteit van maximaal 2 TB.

Er zijn twee USB 4.0 Thunderbolt-poorten, één USB 3.0-poort, plus een microSD-kaartsleuf en een hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm.

Het ondersteunt zowel Bluetooth 5.0 als Wi-Fi 6 en wordt geleverd met Windows 10. Een bijpassend magnetisch toetsenbord is ook beschikbaar voor het spelen van toetsenbordspellen terwijl XPlayer op het tafelblad rust (met de ingebouwde houder).

De 15300 mAh-batterij zorgt ervoor dat alles vanzelf blijft werken.

Omdat het op pc is gebaseerd, kan One XPlayer games uitvoeren van bijvoorbeeld Steam en Epic Games Store. Je kunt er ook cloudgames mee spelen, met waarschijnlijk Nvidia’s GeForce Now en Google Stadia actief.

De fase van crowdfunding op de console is begonnen, met een vroeg prijsaanbod. Beginnend bij $ 899 voor het standaardmodel – met i5-processor. Je kunt de th zien De Indiegogo Finance-pagina is hier.

Geschreven door Rick Henderson.

READ  Riders Republic aangekondigd | PC-nieuws op New Game Network
Written By
More from Max Mcgee

Als u NoxPlayer gebruikt om Android-games op pc te spelen, zult u deze waarschijnlijk opnieuw installeren

NoxPlayer-gebruikers pas op. Een hackergroep kreeg toegang tot de serverinfrastructuur van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *