De Elden Ring Game Boy-editie is nu een ding, en het is gratis op pc

Een getalenteerde ontwikkelaar heeft van Elden Ring een Game Boy-spel gemaakt en je kunt het nu in je browser spelen. De slasher-vibe van de RPG, epische chiptune-muziek en een nostalgisch kaki-kleurenschema zorgen ervoor dat FromSoftware aanvoelt als een klassieker uit de jaren 90.

Ontwikkeld door bronchusDe Elden Ring Toy Boy Demake verandert een rollenspel in een geweldig avontuur van bovenaf. Laat je echter niet misleiden door de chibi-personages en de simplistische mechanica van het project, aangezien het een roguelike moeilijkheid in een pixelachtige ervaring verpakt. Rollen voor je leven is nog steeds een verplichte monteur, vooral als je wilt voorkomen dat je een pixelart-versie van het “She’s Died”-sarcasme ziet. Gelukkig bespaart het bezoeken van de website van Grace je voortgang en herstelt je gezondheid, zodat je geen Elden Ring hoeft te garanderen zoals in 1993.

Dankzij de compacte toejuiching van Elden Ring kunnen fans 8-bits versies van de Precipice of Anticipation, Northern Limgrave en Stormveil Castle verkennen, en de kaart staat vol met bekende personages, zoals Melina, Selina de tovenaar en ieders favoriete potjongen, Iron Fist of Alexander .

De Elden Ring-demake is compatibel met emulators, originele Nintendo-consoles en apparaten zoals de Analogue Pocket. Je kunt ook de versie met lage resolutie van The Lands Between verkennen met een gaming-pc of laptop, die je in je browser kunt spelen door naar de Itch.io-pagina te gaan.

Als je liever de door de Game Boy geïnspireerde esthetiek van het spel evenaart door het op een modern mobiel apparaat te spelen, kun je het op Steam Deck spelen met een emulator zoals Retro Arch. De full-fat versie van Elden Ring is echter een van de meest gespeelde games op de mobiele krachtpatser, dus je hoeft de ervaring niet te verlagen naar 8-bit om het onderweg te spelen.

READ  Dragon Age 4 is absoluut een "singleplayer-gerichte ervaring"

Het is vermeldenswaard dat dit niet de eerste keer is dat FromSoftware online is verschenen, aangezien iemand Elden Ring opnieuw heeft bedacht als een SNES-game. Helaas is deze specifieke versie niet echt speelbaar, dus als je op zoek bent naar een oudere versie van Roguelike, dan is Shins Game Boy-demake de juiste keuze.

Written By
More from Max Mcgee
Valheim mod converteert het naar Azeroth WoW
We lieten Valheim-spelers delen van World of Warcraft in Viking maken, en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *