De technische problemen en “prioritaire” oplossingen van Destiny 2 worden stressvol

De technische problemen en “prioritaire” oplossingen van Destiny 2 worden stressvol

Er is een oud gezegde dat al het speelgoed effectief bij elkaar wordt gehouden door ducttape, en het is een wonder dat alles ooit werkt. Maar sommige games voelen meer versleten aan dan andere, en Destiny 2, nu in zijn zesde jaar van contentproductie, voelt de laatste tijd een beetje slap aan. Een probleem verergerd door wat Hij is Ze worden opgelost wanneer er andere problemen blijven bestaan.

De laatste controverse was dat hoewel de nieuwe patch een aantal leuke dingen deed, zoals het verbeteren van veel wapens, het de game op een aantal grote en kleine manieren brak. Maar het blijkt dat in ieder geval sommige dingen die als bugs werden gezien, in feite subtiele bugfixes waren die niet werden genoemd in de eerste patch-opmerkingen, en die niet van tevoren werden besproken.

Twaalf verschillende patch-notities zijn achteraf aan de lijst toegevoegd, inclusief power-ups naar de bol van sommige mods en nerfs naar een specifiek type speelstijl. Dingen zoals het gelijktijdig beheren van meerdere terminaloverbelastingsboxen zijn ook opgelost. Maar er zijn nog steeds veel kapotte oplossingen en op de lange termijn zijn er nog veel problemen.

Het probleem met game-ontwikkeling is dat je niet echt kunt zeggen: “Waarom heb je dit opgelost en niet dit?” Vanwege de verschillende complexiteit en moeilijkheidsgraad van de problemen in het spel. Het lijkt misschien gemakkelijk om een ​​knipperende indicator te repareren en moeilijk om een ​​borstimplantaat kwijt te raken, maar het kan juist het tegenovergestelde zijn. Maar het probleem is tenminste verschijning Het is een slechte prioriteit om dingen te laten vallen die er leuk uitzien en die over het algemeen niemand pijn hebben gedaan, vooral met de grotere, meer verpletterende dingen die nog intact zijn.

READ  De positiviteitscijfers voor het coronavirus stijgen in de VS.

Dan is er de algehele stabiliteit van de game, die de laatste tijd slecht was en het afgelopen jaar enorm onstabiel. Serverproblemen hebben zich de afgelopen week bijna elke dag voorgedaan tijdens pieknachten. Onlangs hebben we een seizoen meegemaakt waarin de hele API meerdere keren is afgesloten om een ​​aantal foutcodes achter elkaar op te lossen.

Dit komt allemaal neer op de psychologie van de spelersbasis:

1) Veel bugs tegen spelers worden niet op tijd verholpen

2) Reparatiepogingen maken vaak meer kapot dan toen ze begonnen

3) Prioritaire oplossingen lijken vaak gericht te zijn op dingen die de speler ten goede komen

4) Alleen al het spelen van het spel wordt vaak instabiel door serverproblemen en foutcodes.

Het is veel, en af ​​en toe komt het allemaal tegelijk, wat eigenlijk is wat we nu zien. Het is een perfecte storm voor al die mensen, en ik heb een aantal spraakmakende makers in de nasleep zien zeggen dat ze Destiny misschien een tijdje op de plank zouden leggen totdat het tot rust komt of zijn prioriteiten goed heeft. Of meer specifiek: “Godzijdank komt Diablo 4 binnenkort.”

Ik ben niet van plan Destiny op een van deze punten op te geven, maar ik geef toe dat ik er een zekere mate van moe van ben. Misschien was het niet de bedoeling dat een spel als dit zo lang zou duren, aangezien de helft van de inhoud in de kluis al is opgeofferd om alles beter beheersbaar te maken, en toch gaat het steeds slechter. En ik hoop dat dit pad niet doorgaat, anders kan het spel echt in ernstige problemen komen.

READ  Tom Izzo wil de basketbalwedstrijd Michigan-Minnesota verplaatsen

Volg mij op TwitterEn YouTubeEn Facebook En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *