De Epic Games Store geeft je een gratis Halloween-spel voor Kerstmis

De Epic Games Store geeft je een gratis Halloween-spel voor Kerstmis

De Epic Games Store biedt een gratis spel met Halloween-thema aan voor Kerstmis. Het derde spel in de lopende 15 gratis spellen in 15 dagen-promotie, het nieuwste is alleen beschikbaar als gratis download tot morgen, want morgen wordt het vervangen door een nieuw gratis spel. Zodra je de aanbieding echter hebt ingewisseld, mag je de game voor altijd houden, zonder verplichtingen. Aangezien dit echter een promotie is via de Epic Games Store, bent u beperkt tot een digitale computercode. Er is hier geen aanbieding voor consolespelers.

Wat betreft het spel zelf is het dat wel Z Quest 2 van Double Fine Productions voordat het werd overgenomen door Xbox. Een RPG met Halloween-thema uitgebracht in 2014, en een vervolg voor 2010 zoektocht kostuumCostume Quest 2 kreeg gemengde recensies toen het werd uitgebracht, maar omdat er niet veel games met een Halloween-thema zijn en omdat het Double Fine is, kreeg het veel aandacht als je kijkt naar de reikwijdte, het budget en de interesse van het spel om het te verwachten. om zulke scores te halen.

Soms komen games niet terecht bij critici, maar wel bij consumenten. Dit is niet het beste voorbeeld hiervan, maar het is er een omdat het een “zeer positieve” Steam-gebruikersbeoordeling heeft, waarbij 87 procent van de gebruikerscommentaren de game positief beoordeelt.

Trick and treat en vecht met de gemene tandensoldaten erin Z Quest 2Het fantastische vervolg op de originele Double Fine-film. Z zoektocht dat fans van alle leeftijden veranderde in snoepgekke kruisvaarders”, luidt de officiële teaser voor de game. Dit op RPG geïnspireerde avontuur bevat tal van nieuwe functies en gameplay-verbeteringen om het ondeugende plezier te verdubbelen. Verken spookachtige time-lapse-landschappen, trek coole nieuwe kostuums aan die veranderen in krachtige Halo-krijgers en verzamel zelfs Creepier Treat Cards om te gebruiken in de strijd tegen een groep door reinheid geobsedeerde schurken. Alleen de heldhaftige broers en zussen Ren en Reynold kunnen Halloween voor altijd redden! “

READ  Blockbuster van Square Enix reikt Mock Awards uit in lanceringstrailer

Klik hier voor meer informatie over alles wat met gamen te maken heeft – inclusief niet alleen het laatste nieuws en deals, maar ook alle laatste geruchten, lekken en speculaties. hier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *