De vijf beste games die uitkomen: hier word je blij van

De vijf beste games die uitkomen: hier word je blij van

Het gamen is dit najaar al redelijk goed begonnen en er zijn verschillende interessante spellen uitgebracht. Toch wachten we nog op de echt big bangers. Gelukkig hoeven we daar niet lang op te wachten. Uiteraard gaan de PlayStation 5 en Xbox Series X voor veel vuurwerk zorgen, maar deze vijf games zijn ook net uitgekomen op de huidige generatie consoles. Dit zijn naar onze mening de vijf beste games die zullen worden uitgebracht.

Beste games van de herfst: Cyberpunk 2077

We beginnen dit overzicht met Cyberpunk 2077. Dit is nog steeds de game waar we massaal op wachten en waar het volgende maand op moet wachten. Dan komt het spel uit. De belangrijkste reden waarom we er zo naar uitkijken, is vanwege de ontwikkelaar. Dit is een spel van hetzelfde team als The Witcher 3. Bovendien is wat we tot nu toe van het spel hebben gezien gewoon van een zeer hoog niveau. De game neemt je mee naar een futuristische setting, waar je een groot avontuur beleeft en zelf verschillende keuzes moet maken. Het is een RPG met veel potentieel en zou wel eens een van de beste games van dit jaar kunnen worden.

Bestel de game hier vooraf

Cyberpunk 2077 beste games
Cyberpunk 2077 (Afbeelding: CD Projekt)

Assassin’s Creed Valhalla

Vorig jaar sloeg de Assassin’s Creed-serie een jaar over, dus er was genoeg tijd om Assassin’s Creed Valhalla te ontwikkelen. Dit nieuwste deel neemt je mee naar het Engeland van de Middeleeuwen, waar je als stoere Viking los kunt laten. Zoals je van de serie gewend bent, heb je te maken met een groot open wereldspel en kun je van alles en nog wat beleven. De game bevat verschillende RPG-elementen, stelt je in staat om een ​​boot te zeilen en forten aan te vallen en nog veel meer. Dit is een spel dat mogelijk tot de lijst met beste spellen behoort.

Bestel de game hier vooraf

Assassin's Creed Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla (Afbeelding: Ubisoft)

Call of Duty Black Ops: Cold War

Of Call of Duty Black Ops: Cold War straks een van de beste games van dit jaar wordt, kun je dit weekend eigenlijk al meemaken. Dan draait de bèta op de PlayStation 4 en krijg je een interessante preview van wat de multiplayer te bieden heeft. Maar de game is natuurlijk meer dan dat. Je krijgt te maken met een verhaal dat je meeneemt naar de setting van de Koude Oorlog en een direct vervolg is op de originele Black Ops. Deze ziet er veelbelovend uit. Verder heeft de game een uitgebreide zombiemodus, wat de game als totaalpakket veelbelovend maakt.

Bestel de game hier vooraf

Call of Duty Black Ops: Cold War
Los in Miami (Afbeelding: Activision)

Bekijk Dogs Legion

Om eerlijk te zijn, ik had Watch Dogs Legion een maand of twee geleden niet genoemd in een lijst met de beste games. Maar sinds ik een paar keer met de game ben gaan werken, is mijn mening een beetje veranderd. Er lijkt niet zoveel herhaling te zijn als ik weet van andere Watch Dogs-spellen. Bovendien is het idee dat je elke burger in het spel kunt rekruteren erg gaaf. Het helpt ook dat Londen niet vaak het decor is geweest in games. Op die manier is dit een spel met veel potentie.

Bestel de game hier vooraf

Bekijk Dogs Legion
Het begint hier (Afbeelding: Ubisoft)

Spider Man: Miles Morales als de laatste van de beste games

De laatste titel in deze lijst met beste spellen is misschien een wat vreemd spel om op te noemen. De game lijkt qua formaat een tussendoortje. Maar toch: meer Spider-Man is volgens mij reden genoeg om opgewonden te raken. De game wordt apart aangeboden, maar maakt ook deel uit van de Ultimate Edition, die samen met de uitbreiding het originele avontuur bevat. Vooral de PlayStation 5-versie is interessant, omdat er gebruik wordt gemaakt van een aantal nieuwe technische snufjes, waardoor het totaalbeeld er goed uitziet.

Bestel de game hier vooraf

Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales (Afbeelding: Insomniac Games)

Wat dat betreft zijn er nog genoeg titels die tot de categorie beste games behoren. Wil je meer lezen over gamen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

De vijf beste games die uitkomen: hier word je blij van

READ  Sinterklaaskorting op games, laptops en monitoren
Written By
More from Aubrey Mason
Hilarische trailer voor Seth Rogen’s ‘An American Pickle’ drops
HBO Max heeft de eerste trailer voor ‘An American Pickle’ onthuld, een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories