De espressomachine van de Xbox Series X is er niet, maar het zou wel »OnMSFT.com moeten zijn

Onlangs, Fakes Forge Twitter-account piep Een echt coole gemanipuleerde foto (zie hierboven) toont een espressomachine die is gemaakt om eruit te zien als de onlangs uitgebrachte Xbox Series X-console van Microsoft.

De originele afbeelding was slechts een standaard stockfoto die op grote schaal is gebruikt op verschillende nieuwssites, maar de toevoeging van espressomachine-functionaliteit en de twee kopjes werken zo goed dat het online een beetje grip heeft gekregen bij veel gebruikers van sociale media beweren dat ze er een zouden kopen als Microsoft deze beschikbaar zou stellen. Ik weet dat ik het zal doen.

anders Twitter-gebruiker Animeer het stilstaande beeld om te laten zien hoe goed de Xbox Series X-espressomachine echt werkt. Microsoft, Make it happen.

De gemanipuleerde afbeelding maakte deel uit van een bestand Verzameling Weergave van het Xbox-merk in een verscheidenheid aan keukenapparatuur, zoals een wasmachine en een oven. Je kunt ze hieronder bekijken.

Zou u willen dat Microsoft echt een van deze producten maakt? Laat ons weten welke in de reacties hieronder en daarna staan Volg ons op Pinterest En de Twitter voor meer Xbox-game-inhoud

Deel dit bericht:

READ  Waarom Walmart's Black Friday PS4-, Xbox One- en Switch-deals dit jaar het bekijken waard zijn
Written By
More from Vanessa Hale

Halo Infinite Releasedatum, Battle Royale-modus en meer genoemd in New Rumor

Een recent Halo oneindig Het gerucht doet de ronde binnen de Xbox-community...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *