Ducks vs Coyotes – Game Preview – 24 februari 2021

Anaheim eenden (6-10-3, achtste in het westelijke deel) vs. Arizona Coyotes (8-7-3, vijfde in de westerse klasse)

Glendale, Arizona; Woensdag, 21.00 uur EST

Kortom: Bezoek Anaheim Ducks naar Arizona Christian Dvorak Hij scoorde tweemaal in de 4-3 overwinning van Coyotes op de Ducks.

Wolves 8-7-3 tegen tegenstanders van de Western Division. Arizona leverde 20,9% van de kansen van de krachtspeler in en scoorde 14 powerplay-goals.

De eenden zijn 6-10-3 tegen de rest van hun divisie. Anaheim is de laatste in de NHL met gemiddeld slechts 5 punten per wedstrijd. Maxim Comtoua leidt hen met een totaal van 11 punten.

De teams spelen gelijk in de tweede wedstrijd op rij.

Senior artiesten: Connor Garland Coyote leidt met negen assists en heeft dit seizoen 16 punten. Clayton Keeler Hij heeft 9 punten over zijn laatste 10 wedstrijden in Arizona.

Comtoa heeft in totaal 11 punten, terwijl hij zeven doelpunten en vier assists heeft gescoord voor de Ducks. Jacob Silverberg Hij heeft twee goals en drie assists in zijn laatste 10 wedstrijden voor Anaheim.

Laatste 10 wedstrijden: Wolves: 5-3-2, met een gemiddelde van 2,7 doelpunten, 4,5 assists, vier strafschoppen en 9,4 strafschoppen, terwijl hij 2,6 doelpunten kreeg in elke wedstrijd, tegen een snelheid van 0,914.

The Ducks: 3-6-1, met een gemiddelde van 2,1 doelpunten, 3,6 assists, 3,3 strafschoppen en 7,8 strafschoppen, terwijl hij in elke wedstrijd drie doelpunten achterliet met een spaarquote van 0,886.

Slachtoffers: wolven: geen inbegrepen.

Eenden: Hampus LindholmBuiten (onderlichaam).

The Associated Press heeft dit verhaal gemaakt met behulp van technologie van Gegevens schrijven En gegevens van Sportradar

READ  Zidane wijst de tag 'Special one' af na Real's La Liga-glorie
More from Madison Garrett

Firefox 83-update biedt nieuwe beveiligingsfuncties, browser veiliger dan ooit – One More Thing

Mozilla heeft er een nieuwe versie van de populaire Firefox-browser, die de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *