De Evangelion-gaminglijn van MSI is een echte fanservice

Vorig jaar hebben we een MSI-monitormodel aangepakt met de Neon Genesis Evangelion-evolutie, en we hebben roofdieren achtergelaten voor een volledige EVA Unit-01-thema-opstelling. Hoewel MSI heeft bevestigd dat het geen plannen heeft om de monitor uit te brengen, heeft het bedrijf een set componenten in beperkte oplage onthuld op basis van de populaire anime uit de jaren 90, wat betekent dat je Shinji nu kunt vertellen om je eigen computertas te kopen.

Het assortiment, de MSI x Evangelion e: Project Edition genaamd, omvat het moederbord, de AIO-koeler, de behuizing en de voeding. Als je een fan bent van anime, herken je meteen deze paars geklede delen, waarvan de esthetiek overeenkomt met de biotechnologie van de hoofdpersoon. De aandacht van de groep voor detail strekt zich echter uit tot de eerdere kleurenschema’s, waar het mobo digitale referenties heeft afgedrukt op de PCB en CPU-socketbeschermers.

De echte ster van de show is natuurlijk de Evangelion e: Project-behuizing, waar het allemaal om draait met een prachtige illustratie op het zijpaneel van Unit 01. Hoewel de aandacht voor detail van de set het hele pakket enigszins passend maakt, is het algehele ontwerp verrassend subtiel, waardoor het betekent dat je geen animatie-nerd hoeft te zijn om de moeite die in een project wordt gestoken te waarderen.

Opgemerkt moet worden dat, hoewel de onderdelen met het Evangelion-thema van MSI ongetwijfeld uniek zijn, het assortiment bestaat uit producten die al bestaan. In de aangepaste MPG Gungnir zit een MSI B660 Tomahawk-bord, MAG Coreliquid CPU-koeler en MAG A650BN PSU.

Het MSI x Evangelion e: Project-assortiment wordt verwacht in maart 2022, dus het zal niet lang meer duren voordat we onze grafische kaarten in een van de coolste pc-behuizingen kunnen stoppen die we ooit hebben gezien.

READ  De systeemvereisten van Immortals Fenyx Rising zijn buitengewoon grondig

Written By
More from Max Mcgee
Stroom terug in Californiƫ na korte stroomuitval
Volgens de autoriteit die het elektriciteitsnet beheert, brengen de elektriciteitsbedrijven van Californiƫ...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *