De exclusieve PS4-modus van Call Of Duty: Modern Warfare komt binnenkort naar Xbox One en pc

Na bijna een jaar exclusiviteit op PlayStation 4, gaat Call of Duty: Modern Warfare’s Survival-modus in Spec Ops naar Xbox One en pc heel spoedig.

Xbox One- en pc-spelers hebben vanaf 1 oktober toegang tot de Survival-modus, de senior communicatiemanager van Infinity Ward aangekondigd op Twitter.

Xbox One- en pc-gebruikers hebben voor de lancering toegang gehad tot de Spec Ops-modus voor Modern Warfare, maar Sony heeft Activision betaald om de Survival-modus bijna een jaar exclusief voor PS4 te houden.

Survival is een coöperatieve modus in Horde-stijl waarin teams van maximaal vier spelers vechten tegen golven van steeds moeilijker wordende AI-vijanden op meerdere kaarten.

Voordat Survival naar Xbox One en pc komt, introduceert Infinity Ward seizoen 6 voor Modern Warfare en de Battle Royale-game Warzone. De gratis uitbreiding voegt nieuwe multiplayer-maps toe, introduceert een metrosysteem op Warzone’s battle royale-kaart en bevat nieuwe operators. Bovendien introduceert de update een nieuwe finishing-move met Halloween-thema waarmee je een vleermuis genaamd Edward kunt sturen om je vijanden te doden.

U kunt verder lezen GameSpot’s volledige seizoen 6-dekking om alles te ontdekken wat nieuw is.

Nu aan het spelen: Call Of Duty: Modern Warfare & Warzone – Officiële trailer van seizoen zes

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox All Access: wat u moet weten voordat de Xbox Series X-preorders starten

Xbox All Access is jaren geleden geïntroduceerd als een manier voor klanten...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *