Waarom de volgende AFL-videogame mobiel moet zijnAlle populaire sporten zijn breed vertegenwoordigd in de gaminggemeenschap, maar hoe zit het met AFL?

We hebben de afgelopen 25 jaar verschillende spellen gehad die wisselend succes hebben gehad. Een groot probleem is dat de Australische regels een moeilijke sport zijn om te vangen, op te delen en uit te drukken. Een ander probleem is dat de licenties zelden bij één softwarebedrijf blijven, zodat ze kunnen blijven bouwen aan een franchise.

Iets anders dat ik me afvraag, is hoe gemakkelijk een buitenstaander de regels van de sport kan oppikken en dus een spel wil spelen dat een sport vertegenwoordigt waar ze weinig van af weten.

Ik heb nog nooit ijshockey gespeeld en heb slechts spaarzaam basketbal en voetbal gespeeld, maar ik kan hun spelincarnaties spelen en de regels uitwerken met vallen en opstaan. Ze zijn niet zo ingewikkeld.

AFL, maar? De regels zijn complex. De strategieën zijn gevarieerd. Zijn dimensionaliteit is uniek.

(Foto door Michael Dodge / AFL Media / Getty Images)

Dit zou het moeilijk maken om het spel te verkopen aan mensen die er niet mee opgroeien. Voormalig NFL-gokker Pat McAfee werd verliefd op de game door een enkele willekeurige weergave, maar niet iedereen is fanatiek.

Dan heb je die Amerikaanse ‘reactoren’ op YouTube – mensen die iets kijken en Reageer naar het als een spektakel. Vaak vragen ze om informatie over regels in de commentaren.

Soms is wat nodig is – en wat beter werkt – een voorproefje.

READ  Excel RosterResource-werkmapdownloads zijn nu beschikbaar voor FanGraphs-leden

Dat is iets wat ik denk dat gamen geweldig is om ons interactief kennis te laten maken met iets, dus we moeten betrokken blijven.

Wat de Australische regels betreft, zou het facet van doelschoppen de perfecte voorproefje zijn voor een mobiele game-app.

Je hebt al spellen zoals Stick Cricket, Golf Clash, en Homerun Clash, die die sporten vereenvoudigen tot een enkel onderdeel en online concurrentie mogelijk maken. Ze volgen allemaal een eenvoudige structuur: je begint onderaan met de meest basale uitrusting. Als je wint, word je beloond met een kist. De kist bevat kaarten die betrekking hebben op uitrusting. Als je genoeg kaarten voor dat specifieke item hebt verzameld, kun je upgraden. Die upgrades betekenen dat u op bepaalde gebieden betere vaardigheden krijgt.

In Stick Cricket je kunt verschillende bats upgraden, elk met verschillende voordelen, en bowlers – je hebt tempo-, swing-, medium- en spin-bowlers. In Golf Clash het zijn klaveren en ballen. Bij honkbal zijn het vleermuizen en verschillende tokens die je op verschillende manieren helpen.

Je kunt hiervan ook maar een beperkt aantal gebruiken, dus je kunt nooit superkrachten worden. Als u het ene item kiest, profiteert u op bepaalde gebieden, maar op andere niet. Het wordt een kwestie van uitzoeken wat voor u het beste werkt.

Naarmate je vordert, speel je op verschillende locaties, die allemaal hun eigenaardigheden hebben. In Stick Cricket en Homerun Clash het zijn verschillende stadia met verschillende grenzen. In Golf Clash het zijn verschillende banen, elk met grotere afstanden en gevaren.

Het is zo’n eenvoudig sjabloon – zeker een slimme gamefabrikant zou het op AFL kunnen toepassen.

READ  Daizies betaalde "Je brak me eerst" Remix Gratis om te downloaden

Je zou beginnen bij een ovaal in de buitenwijken en vijf tot tien schoten hebben vanuit verschillende posities op de grond, elk in moeilijkheidsgraad wat betreft afstand en hoek. Wind en regen zouden ook bijdragen.

Je zou een meter tot tijd nauwkeurigheid en afstand hebben. Te hard proberen te trappen, zoals gebeurt in Golf Clash als u te hard probeert te zwaaien, zal dit de onnauwkeurigheid verergeren.

Naarmate je vordert, kun je uitrusting upgraden, zoals voetbalschoenen, mondbeschermers en banden. Omdat Australische regels geen sport zijn die zwaar is voor apparatuur, zou je het als honkbal moeten behandelen en verschillende tokens moeten binnenhalen die je voordelen opleveren – je hebt bijvoorbeeld misschien veters die het schoppen van bananen verbeteren, maar niet goed doen met snaps.

Deze upgrades kunnen kijken naar de verschillende vaardigheden: bananenschoppen, snaps, de bal erdoorheen dribbelen, torpedopunters, trappen op de andere voet et cetera.

Terwijl je verbetert, gaan er nieuwe stadions voor je open. Je zou kunnen beginnen bij een ovaal in de voorsteden, doorgaan naar een VFL-ovaal en dan de verschillende terreinen in het land doen, eindigend met schoppen tegen de MCG.

Omdat de AFL constant op zoek is naar promotiemogelijkheden, lijkt het een eenvoudig spel om te creëren, en het zou interesse kunnen wekken van mensen buiten Australië, door Australische regels aan mensen van over de hele wereld te introduceren zonder de complexiteit van het leren van alle regels, strategieën en positionele vereisten.

En het zal een geweldige manier zijn om de tijd te doden bij de volgende lockdown.

READ  Gsm-bedrijven helpen met Fiji-downloads - FBC News

Written By
More from Eda Greene

Downloaden van YouTube kan worden geblokkeerd door BT, Virgin Media en Sky

Websites waarop gebruikers YouTube-video’s kunnen downloaden om ze offline te bekijken of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *