De extra hindernis waarmee Joe Judge naar het kamp van de reuzen gaat

De extra hindernis waarmee Joe Judge naar het kamp van de reuzen gaat

Dit is wat Joe Judge niet wil horen als zijn spelers zich verzamelen – zo sociaal mogelijk afstandelijk natuurlijk – voor het eerst:

“Hallo onbekende.”

De beste teams zijn de meest samenhangende teams en cohesie ontstaat uit vertrouwdheid. Dit alles is contra-intuïtief tijdens een pandemie, en dit alles is precies wat er aan de voeten van Judge valt, een eerste hoofdcoach die op 38-jarige leeftijd in het diepe van de NFL-pool werd gegooid.

De hele lente en zomer heeft hij voor zijn team schema’s gemaakt, aangepast, geschrapt, opnieuw gemaakt, aangepast en opnieuw geschrapt. Coaches hebben iets met hun schema’s – het waar, wanneer en hoe – en alles wat Judge tot in de kleinste details bedacht had, was gebaseerd op het feitelijk beschikbaar hebben van zijn spelers – live en persoonlijk, in de gewichtsruimte, in de vergaderruimten en in de praktijk velden.

Zoals we allemaal weten, raasde COVID-19 binnen en de wereld is toen niet de wereld. Het oorspronkelijke plan en de vele alternatieve plannen voor zijn eerste trainingskamp als hoofdtrainer zijn nu nutteloos. Er zijn geen wedstrijden in het voorseizoen om als barometer te gebruiken, en een langdurige ‘aanloop’ naar voetbalactiviteiten betekent dat het bijna drie weken kan duren voordat Judge kan zien dat zijn spelers daadwerkelijk pads dragen.

Joe Judge
Joe JudgeN.Y. Post: Charles Wenzelberg

Bovendien moet Judge deze jongens leren kennen – 80 van hen, in plaats van de gebruikelijke 90 die voor kamp zijn toegestaan. Bij de meesten is hij nog nooit in dezelfde kamer geweest, en introducties via Zoom-meetings zijn niet hetzelfde als een hartelijke handdruk. Interpersoonlijke vibes kunnen niet door een computerscherm worden geperst.

READ  De beste niet-conferentiespellen opstellen voor 2022

“Het heeft even geduurd voordat al deze spelers een relatie hebben ontwikkeld”, ’vertelde Judge eerder deze zomer aan The Post. “Waarschijnlijk was het moeilijkste om hier in te gaan, niet hoe we voetbal gaan onderwijzen, maar hoe gaan we die virtuele muren afbreken en wat teambuilding opbouwen en een teamgevoel creëren. Dat is iets waar onze jongens hard aan hebben gewerkt en hebben gedaan. Onze afdeling spelersontwikkeling heeft daar geweldig werk van gemaakt door wedstrijden binnen hun dagelijkse schema te gebruiken. Ik moedigde jongens aan om zelf contact op te nemen tijdens de vergaderingen en te praten en te delen, en dat hebben ze fenomenaal gedaan.

“Het is één ding dat we al vroeg in de hele deal benadrukten: we zouden het gebouw niet binnenlopen om als vreemden te trainen. Ik heb niet het gevoel dat we dat zijn. Ik heb het gevoel dat we daar in een trainingskamp gaan wandelen en opgewonden zijn om persoonlijk bij elkaar te zijn en ons klaar te maken om aan het werk te gaan. ”

Het gebouw binnenlopen brengt tegenwoordig strenge beperkingen met zich mee en betekent temperatuurcontroles, ontsmettingsstations, eenrichtingsverkeer door gangen en het ongekende gebruik van de kleedkamers in het MetLife Stadium. Spelers worden over de parkeerplaats vervoerd van en naar de nabijgelegen trainingsfaciliteit van Giants.

Zodra er daadwerkelijk een aanval is, de verdediging en speciale teams vooruitgang boeken op de velden, zal Judge voor de eerste keer zien en voelen wat general manager Dave Gettleman voor hem heeft samengesteld. De Giants waren 5-11 en 4-12 in de twee seizoenen van Pat Shurmur als hoofdtrainer, en Ben McAdoo en interim Steve Spagnuolo gingen in 2017 met 3-13. Gezien de jeugd op het roster was het schijnbare gebrek aan veel impactspelers (Saquon Barkley in overtreding; wie precies in verdediging?) en Judge’s novice status, de externe perceptie van dit team is er een die moeite zal hebben om de laatste plaats in de NFC East te vermijden.

READ  Top 10 games die je op Steam kunt spelen

“We zijn echt, echt gefocust op de energie in het gebouw, in die tijd in die vergaderingen, de energie die werd gestoken in het voorbereiden om vooruitgang te boeken”, ’zei Judge. “En om een ​​fundament te bouwen waarop we kunnen bouwen, op lange termijn.”

Op korte termijn moet Judge de plannen uitvoeren bij overtreding (met nieuwe coördinator Jason Garrett, de voormalige Cowboys-hoofdtrainer) en bij defensie (met Patrick Graham nu aan het roer). Judge moet synchroon lopen met quarterback Daniel Jones, na een veelbelovend rookiejaar zijn tweede seizoen ingaan en laten zien dat hij klaar is voor deze uitdaging in een seizoen dat belooft anders te zijn dan alle andere.

“Iedereen heeft momenteel met dezelfde omstandigheden te maken,” zei hij. ‘Als het regent, regent het en beide teams spelen in de regen. Dus, wie kan er beter mee omgaan? En op dit moment ben ik erg gezegend dat ik in deze situatie zit. Ik word erg aangemoedigd door de groep jongens waarmee we moeten samenwerken. En we hebben een positieve lente gehad. Ik kijk er naar uit om nu naar het trainingskamp te gaan en verder te bouwen. ’’

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *