Na 15 jaar toont Camera Trap het succesvol fokken van tijgers

De tweet die door de officiële handle werd gedeeld, toonde de foto van een tijgerin die in de camera was opgesloten.

New Delhi:

De verwoesting in het Kaziranga National Park in Assam, veroorzaakt door hevige regen en overstromingen, heeft veel dieren gedood en het levensonderhoud van verschillende mensen aangetast.

Het park is dit jaar tot nu toe getroffen door drie overstromingsgolven, waarbij 92 procent van het gebied is ondergedompeld in water dat 123 dieren heeft gedood, waaronder 12 neushoorns. Te midden van alle verwoesting die door de zondvloed is veroorzaakt, is er goed nieuws uit Laokhowa Burhachapori Wildlife Sanctuary, buffer van Kaziranga Tiger Reserve, waar het succesvolle bewijs van het fokken van tijgers voor het eerst in 15 jaar met camera’s werd vastgehouden.

Het nieuws werd gedeeld door de officiële twitter-handle van het park en zei: “ROAR GETS LOUDER Allereerste cameraval-bewijs van succesvolle kweek van tijgers in Laokhowa Burhachapori Wildlife Sanctuary, Tiger-buffer van Kaziranga Tiger Reserve. Resultaat van meer dan 15 jaar hard werken en moeite. Een pluim. ” De tweet toonde ook de foto van een tijgerin die in de camera was opgesloten.

Een Twitter-gebruiker vroeg de officiële handle om enkele foto’s te uploaden, waarop het park antwoordde dat ze de foto’s binnenkort zullen uploaden.

READ  Nintendo onthult een speciale editie van zijn Switch Monster Hunter Rise-console

“We wachten op goedkeuring van onze directeur. Binnenkort zal het worden geüpload. Bedankt”, las de tweet.

Enkele dagen geleden uitten prins William en zijn vrouw Kate Middleton hun bezorgdheid en zorgen over de verwoesting in het Kaziranga National Park.

In een brief aan de directeur van het park, P Sivakumar, zeiden de hertog en hertogin van Cambridge dat ze diepbedroefd waren om te horen over de verschrikkelijke verwoesting van het Kaziranga National Park en zijn dieren in het wild als gevolg van zeer zware moessonoverstromingen.

Hoewel overstroming jaarlijks voorkomt in Assam, heeft de grootschalige overstroming van dit jaar plaatsgevonden als gevolg van breuken in het netwerk van dijken langs de Brahmaputra en zijn zijrivieren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *