De fan-favoriete Xbox One-functie ontbreekt in de Series X.

Stel je voor dat je naar live sport kijkt en de hoogtepunten en resultaten bijhoudt terwijl je nog steeds je favoriete spel speelt. Het was eigenlijk als beeld-in-beeld op PS5, maar de app had zijn eigen venster om elk deel van de gebruikersinterface van de game zichtbaar te houden.

Je kunt ook op informatie gebaseerde apps vastleggen, waaronder het vastleggen van activiteitenfeeds om bij te houden waar vrienden zijn, of je kunt de webbrowser openen om de routebeschrijving te controleren wanneer je hulp nodig hebt bij het doorlopen van het spel. PC-gamers zijn vaak geïrriteerd door het wonder van deze functie onder Xbox-fans. Het is tenslotte een onuitwisbare ervaring waar pc-gamers al lang van genieten als standaardfunctionaliteit. Niet iedereen bezit echter een gaming-pc of heeft er een in de juiste configuratie om multitasking of multiprogrammering te vergemakkelijken.

Om de Snap-modus te activeren, kun je spraakopdrachten gebruiken met de Kinect-sensor door “Xbox, Snap” te zeggen gevolgd door de naam van de app, of je kunt de app handmatig openen via de Xbox-knop. Eenmaal geactiveerd kan de gebruiker eenvoudig schakelen tussen de twee actieve applicaties.

De game wordt weergegeven met zwarte balken om de oorspronkelijke beeldverhouding van 16:9 te behouden, terwijl de vastgelegde app een kleiner, schaalbaar gebied aan de zijkant van het scherm gebruikte. Het was niet de meest comfortabele filmische kijkervaring, maar het was een geweldige manier om bijvoorbeeld een paar afleveringen in te halen of live tv bij te praten terwijl je door kerkers of levels snuffelt.

READ  "Mouse" lijkt in eerste persoon op Cuphead en komt naar Xbox

Written By
More from Vanessa Hale
SoulCalibur 2 HD is onlangs verwijderd van Xbox
Fans van vechtgames zijn verbijsterd dat SoulCalibur 2 HD — die nog...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *