Hololive Holoearth zal microtransacties hebben

Hololive Holoearth zal microtransacties hebben

ontwikkelaars Holworth Deel wat nieuws over de voortgang en een stappenplan op Officiële website voor het spel Hololive. Er zullen microtransacties in het spel zijn, samen met de optie om de avatar aan te passen. Rond de herfst van 2023 wordt een bètaversie uitgebracht waarmee je kunt sleutelen aan het aanpassen van avatars. [Thanks, Famitsu!]

Er lijkt geen gacha-functie in het spel te zitten. In plaats daarvan zijn het microtransacties voor items zoals stickers (voor conversatie), vuurwerk en andere items voor live-evenementen. Alle gebruikers ontvangen 250 Holocoins in hun inbox die ze kunnen gebruiken voor deze premium items. U kunt de wisselkoers van Holocoins naar JPY hier controleren:

Holoquins Holoquins

Afbeelding via Holworth

Over live-evenementen gesproken, Proto-Live, het eerste mini-live-evenement dat in december 2022 werd gelanceerd, wordt medio mei 2023 hervat. Aangezien Cover het aantal deelnemers tijdens de eerste Proto-Live moest beperken vanwege serverproblemen, is het zal deze keer de servers een boost geven, zodat er meer mensen kunnen komen opdagen. Een tweede en nieuwe ProtoLive vindt plaats in de zomer van 2023.

Ten slotte is er een update over de ontwikkeling van het open-wereldaspect van de game Hololive. Het team verbeterde de 3D-graphics van het verkenbare gebied en verbeterde de gevechtsmechanica. Het test ook de gameplay-loop.

Holworth In ontwikkeling. Hololive VTubers zal in de toekomst hun playtests blijven uitzenden in het open-wereldsegment.

READ  Bespaar tot 60% op games bij Amazon en Best Buy

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *