De Fortnite CCO weet precies hoe hij de filmaanpassing gaat maken, maar verwacht het niet snel

De Fortnite CCO weet precies hoe hij de filmaanpassing gaat maken, maar verwacht het niet snel

Het lijkt erop dat elke videogamefranchise tegenwoordig een verfilming krijgt, maar Fortnite is een populaire game die je waarschijnlijk niet snel op het grote scherm zult zien, volgens Donald Mustard, chief creative officer van Epic Games.

In een interview met botserMustard zei dat het bedrijf momenteel niet “actief werkt” aan een Fortnite-film, maar verduidelijkte toen dat een toekomstige aanpassing nog steeds een mogelijkheid is:

“Voor mij”, zei hij, “wil ik dingen doen die altijd authentiek aanvoelen en een geweldig verhaal zijn.” Dus dat is niet iets waar we nu actief aan werken. Ik zou niet zeggen dat het nooit zal gebeuren. Eigenlijk, ik bedoel, ik weet precies hoe ik Fortnite ga doen, wat dan ook. Precies. Ik weet precies welk verhaal ik willen, maar het is nu niet de focus. Ik heb geen tijd “.

Mustard voegde er vervolgens aan toe dat Epic Games via de investering een relatie heeft met productiebedrijf AGBO, wat suggereert dat er ooit een aanpassing via die verbinding zou kunnen plaatsvinden. Maar hij merkte ook op dat hij, gezien het succes van Fortnite, niet bepaald hard hoefde te werken om één groen licht te krijgen. “Oh ja, de Fortnite-film krijgt binnen een seconde groen licht vanuit elke studio. Er zijn andere dingen waar we momenteel aan werken.”

De populariteit van aanpassingen aan videogamefilms heeft onlangs zijn hoogtepunt bereikt dankzij de Super Mario Bros.-film. Andere films, zoals Sonic the Hedgehog, hadden succesvolle sequels en nog wat, en tal van IP-games, waaronder Pokemon, Street Fighter, Minecraft en nog veel meer. Het lijkt erop dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de beroemde Fortnite Caves zich bij hen voegen in theaters.

READ  Hoog en laag van de tijd van Yoenis Cespedes met Mets

Rebecca Valentine is een nieuwsverslaggever voor IGN. Je kunt haar vinden op Twitter @tweet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *