De Galaxy S20 FE (5G) -update brengt de mei-patch en andere verbeteringen

Zelfs voor de rest van de S20-serie krijgt de Galaxy S20 FE met 5G vandaag al de update van mei. Dit brengt in feite de nieuwste beveiligingspatch en een aantal andere verbeteringen met zich mee.

Galaxy S20 FE 5G update mei 2021

De Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra krijgen vaak als eerste een nieuwe update, pas daarna gevolgd door de S20 FE-modellen. Vaak, maar niet altijd. Vandaag is de S20 FE met 5G die de primeur bevat voor de update van mei.

De firmwareversie van de G781BXXU3CUD6 voor de S20 FE 5G wordt nu uitgerold en wordt gedownload van meer dan 570 MB. Dit is een groot probleem, waarbij we natuurlijk de eersten zullen zijn die te maken krijgen met de May Patch. Het bevat 44 Android-beveiligingsreparaties en 23 Samsung One UI-fixes. Verbeteringen zijn onder meer Secure Folder, Knox, DeX, Telefoon een programma.

De patch alleen verklaart niet de grootte van de update. Een blik op de reeds bijgevoegde wijziging laat twee verbeterpunten zien. De Snel delen De functionaliteit wordt verbeterd en ook de prestaties van de camera zullen verbeterd moeten worden. We wensten stiekem dat de Galaxy S20 FE hetzelfde was Dubbele registratie De situatie is onderweg naar andere Galaxy S20-modellen. Dit is echter nog niet duidelijk. Dat betekent natuurlijk niet dat de S20 FE die camerafunctie niet krijgt – maar het gebeurt in ieder geval niet vandaag.

De vraag blijft hoe de prestaties van de camera kunnen worden verbeterd. Als u de S20 FE heeft en u merkt dit, laat het ons dan hieronder weten. Bij voorbaat bedankt!

READ  Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#37

Beschikbaarheid

U kunt de nieuwe update nu live via de ether op een bestand installeren Zonder handelsmerk Galaxy S20 FE 5G in Nederland en België. Elders in Europa is vandaag ook de 4G-modelupdate van mei van start gegaan. Met een beetje geluk kun je het hier over een paar dagen ook downloaden. heb je Gemerkt Is de S20 FE gekocht bij Vodafone? Tot die tijd moet je nog even geduld hebben.

Zodra er een update beschikbaar is voor je Galaxy S20 FE, verschijnt er een melding – je hoeft in principe niets te doen. U kunt de beschikbaarheid ook rechtstreeks controleren op Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heeft u deze update al ontvangen? Weet je meer over cameraverbeteringen, of heb je meer veranderingen meegemaakt?

More from Madison Garrett

Organisatoren Olympische Spelen in Tokio komen terug op fans

TOKIO РHet hoofd van het Olympische organisatiecomit̩ van Tokio zei vrijdag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *