Ubisoft kondigt gratis game The Division: Heartland aan

Ubisoft heeft The Division: Heartland aangekondigd, een gratis te spelen game die zich afspeelt in het Tom Clancy Division-universum. Ontwikkeld door de originele studio van Tom Clancy, Red Storm Entertainment, Divisie: Heartland Zal onafhankelijk zijn van de hoofddivisie van de The Division-serie. De lancering is gepland voor PlayStation, Xbox en pc in de periode 2021-2022.

Hiernaast zijn geen details verstrekt, dus het is momenteel niet duidelijk wat voor soort game The Division: Heartland zal zijn, behalve het gratis karakter ervan. Ubisoft zegt echter dat het een “volledig nieuw perspectief op het universum in een nieuwe omgeving” zal zijn. Geïnteresseerd kan Deelname Om deel te nemen aan vroege carrièremogelijkheden.

Het is echter slechts één onderdeel van de uitbreiding van Transmedia in The Division, in games, films en romans. De eerder aangekondigde The Division Netflix-film, met Jessica Chastain en Jake Gyllenhaal, zal zich voegen bij een nieuwe originele roman die zich afspeelt na de gebeurtenissen in The Division 2.

Later dit jaar komt er ook nieuwe content naar The Division 2. DLC zal een nieuwe spelmodus en “nieuwe manieren” toevoegen om klanten te werven, die de veelzijdigheid en levensvatbaarheid van het bouwen benadrukken.

Ten slotte is er ook een mobiele game in de Division-wereld in ontwikkeling.

Matt Borslow is de in het VK gevestigde nieuws- en entertainmentschrijver voor IGN.

READ  Summer Games Done Quick 2020 haalt $ 2,3 miljoen op voor Artsen Zonder Grenzen
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *