De geheel nieuwe BeoPlay-hoofdtelefoon van B&O werkt het beste voor eigenaars van Xbox Series X.

Bang & Olufsen lanceerde zijn nieuwste draadloze hoofdtelefoon – de Beoplay Gateway – die is ontworpen om je volgende gamesessie op de vorig jaar gelanceerde Xbox Series X en Series X te maximaliseren. De voorraad Xbox-hardware van de volgende generatie (zoals zijn tegenhanger, PlayStation 5) is momenteel nog steeds frustrerend laag in het VK, maar als je het geluk hebt een van deze consoles te hebben, belooft Bang & Olufsen je hierin onder te dompelen. nieuwe gevallen.

Beoplay Portal, ontwikkeld als onderdeel van het onlangs herstarte “Designed For Xbox” -programma van Microsoft, combineert de audioprestaties die je van Bang & Olufsen mag verwachten met naadloze connectiviteit met de nieuwste gameserie van het Xbox-team. Naast de snelle koppeling, heeft Beoplay Portal een microfoonarray om ervoor te zorgen dat je teamgenoten je boze commando’s / beledigingen kunnen horen zonder de lelijke microfoonarm die standaard is op de meeste gaming-headsets.

Net als de uitstekende PX draadloze hoofdtelefoons van B&O, bevat Beoplay Portal een aantal serieuze geluiden. Volgens Bang & Olufsen voldoen deze hoofdtelefoon van £ 449 ruimschoots aan de “Dolby Atmos For Headphones” -norm als het gaat om surround sound, ongeacht of je een film of film tv-programma kijkt of tot diep in de nacht games speelt.

Adaptieve actieve ruisonderdrukkingstechnologie is aanwezig en gelijk om afleiding op de achtergrond uit te sluiten – het zou je een hopeloos geïsoleerd gevoel moeten geven bij het spelen van het nieuwste deel in de Resident Evil-serie. De transparantiemodus is ook inbegrepen, zodat u snel kunt chatten met iedereen in de buurt zonder de hoofdtelefoon af te zetten. Hoewel al deze functies van pas kunnen komen bij het duiken in de nieuwste AAA-release op Xbox … zijn ze ook vrij standaard voor geavanceerde draadloze koptelefoons en zullen ze even nuttig zijn wanneer je de Beoplay Portal onderweg gebruikt.

READ  Nieuwe games van vandaag zijn onder meer GOTY-prijswinnaars

Lees het volgende
Samsung AKG Y600NC hoofdtelefoonrecensie: het beste van Bose met een beperkt budget

Evenzo is er ook een batterijduur van 24 uur tussen oplaadbeurten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat het rood knipperende batterijpictogram onderbreekt Call of Duty: The War Zone De marathon of de volgende lange reis.

Met Bang & Olufsen kunnen luisteraars een aangepaste set aanraakbedieningen instellen tijdens het gamen, zodat aanpassingen aan de microfoons en de geluidsbalans tussen de game en de chatroom kunnen worden afgehandeld met een paar snelle tikken op de zijkant van de oordopjes – dat is niet nodig om het spel te onderbreken om te beginnen met zoeken in het menu van de app.

Als het op comfort aankomt, lijkt Bang & Olufsen kostenloos te zijn. De vulling van de oorschelp is gemaakt van traagschuim gewikkeld in de huid van de zwangerschap. Het Scandinavische bedrijf beweert dat er aan de achterkant van elk kussen een micro-bult zit, die zich aanpast aan de vorm van het hoofd van de gebruiker, wat het comfort verhoogt en geluidslekkage voorkomt. Elders bevat de binnenste hoofdband compensatiepadding die is ontworpen om de druk op de bovenkant van het hoofd te verlichten. Deze vulling is bedekt met bamboevezel, die B&O koos vanwege het ademende vermogen.

Met een gewicht van slechts 282 gram behoren de Beoplay Portal-hoofdtelefoons tot de lichtste in de draadloze categorie en zijn ze perfect voor urenlang continu gebruik.

“De Beoplay Portal is een primeur: een draadloze hoofdtelefoon die gametechnologie combineert met het onderscheidende geluid, het ontwerp en het vakmanschap van Bang & Olufsen”, zegt Dorte Vestergaard, directeur en hoofd van On-The-Go bij Bang & Olufsen. “Onze ontwerpers en ingenieurs hebben onvermoeibaar gewerkt om een ​​hoofdtelefoon te creëren die voldoet aan de geavanceerde technologische behoeften van de gaminggemeenschap en die ook uitblinkt tijdens dagelijks gebruik.”

READ  Geprijsde NBA 2K21 van de volgende generatie heeft advertenties die niet kunnen worden overgeslagen

Gamers die hun geluid willen upgraden met deze glanzende nieuwe hoofdtelefoon, moeten wachten tot 29 april 2021 wanneer ze in het VK worden gelanceerd. Kleuropties zijn onder meer Anthracite Black, Mist Grey en Navy, of deze nieuwe hoesjes nu gemakkelijk vast te pakken zijn als de Xbox Series X … maar vingers gekruist en er is genoeg voorraad om rond te wikkelen.

Written By
More from Vanessa Hale

De Apple TV-app voor Xbox ondersteunt Dolby Vision

Deze week wordt Dolby Vision ingeschakeld in de Apple TV-app voor Xbox....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *