McDavid en Oilers twijfelen aan het besluit van de NHL om de wedstrijd na de Cave Memorial te plannen

Er zijn excuses voor een nederlaag in professionele sporten, en er zijn redenen om te verliezen. Het lijkt een beetje op hoe pijnlijk een speler kan spelen, maar niet geblesseerd kan spelen.

Op zaterdagavond werden de Edmonton Oilers gevraagd om hun derde wedstrijd in vier nachten te spelen en de vierde in zes nachten – allemaal onderweg – tegen de Calgary Flames die sinds maandag niet meer hebben gespeeld.

Dit zijn niet de redenen om met 5-0 te verliezen. Dit zijn excuses om met 5-0 te verliezen.

Hier is echter de reden voor de platte, emotieloze inspanning die Edmonton leverde in de afwezige editie van de Slag om Alberta:

Om 11 uur GMT op de ochtend van de wedstrijd verzamelden de Oilers zich in hun hotel in Calgary om getuige te zijn van de viering van het leven van teamgenoot Colby Cave.

Het was een emotioneel uitputtende herdenking van een 25-jarige broer wiens mooie jonge weduwe Emily huilde tijdens haar tragische rouw, bevend toen ze hartverscheurend afscheid nam. Cave’s moeder huilde terwijl ze sprak over zijn eerste NHL-wedstrijd als een Boston Bruin, terwijl zijn vader, een potige Saskatchewan-boer genaamd Al, het nauwelijks begreep, dus hij stikte omdat hij zijn enige zoon had verloren.

Toen lieten ze een schijf in de Saddledom vallen en zeiden: “Ga spelen.”

“Sommige dagen is het meer dan alleen hockey”, zei kapitein Oilers Connor MacDavid na de wedstrijd. “De voorstelling was er vanavond niet, maar de dag gaat over Colby, de verjaardag van zijn viering van het leven.”

READ  Houd je kont vast, hier komt SimBus

Een team vragen om op een avond als deze te spelen, was belachelijk. De National Hockey Association voegde deze wedstrijd de afgelopen twee weken toe – lang nadat de Memorial Cave op het programma stond – en dat was een grote vergissing.

We gaan nog een stap verder door te zeggen dat hij respectloos was, zowel naar de Cave-familie als naar de spelers en staf van de Eilers. Het schema is verdoemd, het was een zwarte zaak in de competitie om een ​​wedstrijd naar een avond als deze te verzetten.

Goed voor McDavid om de NHL erop te bellen.

Ik wil geen excuses verzinnen. (Het vuur) was beter dan wij. “McDavid begon.” Maar ik denk dat je veel mannen vraagt ​​om zoiets te doorstaan, onthoud je teamgenoot, kijk wat de hele familie doormaakt, en je bent die naar verwachting die avond zullen optreden. Ik weet niet zeker wat de competitie daar echt dacht. ”

Het is een zware dag voor de familie Cave. Het is een zware dag voor Emily en haar familie. Het is een zware dag voor Edmonton Oilers en Boston Bruins. “Misschien wil je dat de NHL daar een beetje over nadenkt.”

McDavid, teamgenoot Darnell Nurse en hoofdcoach Dave Tippett deden allemaal hun best om Calgary te erkennen als het beste team, en om te zeggen dat er geen excuses waren om te verliezen. Vooral de 5-0-nederlaag.

‘Dat kun je niet genoeg zeggen’, zei McDavid.

Als ze het niet zeggen, zullen we het doen. Ik heb het monument geschreven Hier​ Het was pijnlijk.

READ  Mount en Blade 2 krijgen behoorlijke opstanden

‘We zagen een grote groep van ons in het hotel’, zei een verpleegster. “Het was een emotionele dag. Geen excuses. We wilden erop voortbouwen en een goede nacht voor Kafir, maar dat hebben we niet gedaan.”

Praat over een maand met de verpleegster en hij zal terugkijken op deze nacht zoals men zich een dubbel strijkijzer door de bomen herinnert, boven het water naar een verborgen vlag. Vraagt ​​u zich af waarom u het zelfs maar probeert?

‘Nee, zoiets heeft hij niet meegemaakt’, bekende een verpleegster toen hem naar een vergelijking werd gevraagd. ‘Je ziet dit feest vanmorgen en speelt’ s avonds … Nee. Dat heb ik nog niet eerder gedaan. Het was zeker moeilijk, maar we moeten er wat beter uitzien. ‘

Doelman Mike Smith was gemiddeld – voor het eerst in lange tijden – en Flames vertrok met twee makkelijke punten. Calgary heeft sinds maandag niet meer gespeeld en verloor er acht van de negen. Ze waren klaar om te winnen en ze lieten deze kans niet voorbijgaan.

‘Ze hadden energie,’ zei Tibbitt. ‘We hadden het niet.’ “Hopelijk zal je team dingen verslaan, nieuwe niveaus ontdekken. Je kunt nooit excuses gebruiken. Er zijn echter momenten waarop je kunt vertellen dat je team het niet heeft. Er is niet genoeg energie in de groep.”

Edmonton speelt pas op vrijdag en zaterdag op rij. Ze bereikten de handelsdeadline van maandag hard bij een tiebreak, en in de kleedkamer na de wedstrijd had Tibbitt een kort gesprek met zijn spelers over ongeveer 14 resterende wedstrijden, en een laatste zetje om te verbeteren tot een team dat de kwalificatiewedstrijden zou kunnen beschadigen.

READ  Er is veel meer van The Witcher 3 in Cyberpunk 2077 dan je is verteld

Hij zei: “Iedereen (op vakantie) voor twee dagen.” “We hebben nog 14 wedstrijden over en we moeten ons spel blijven verbeteren.

“Deze wedstrijd vanavond?” Hij zei. ‘Zoals het oude gezegde luidt, zullen we die band verbranden.’

Pijn bij het aanbrengen

De wedstrijd begon met twee uitstel, waarbij officials en coaches bespraken wat een probleem leek te zijn met de ploeg van Tibbitt.

dus wat gebeurde er?

Nou, aan het begin van het seizoen introduceerde de competitie een standaard app voor het rangschikken van games. Al te vaak wordt deze app niet op tijd geüpdatet wanneer spelers na een warming-up aan de ploeg worden toegevoegd. Op zaterdag voegde Tippett twee spelers toe aan zijn nachtelijke ploeg na de pre-game Edmonton-warming-up, maar de app werd niet geüpdatet toen Flames de “officiële” Edmonton-ploeg ontving.

Voordat hij de schijf liet vallen, informeerde Tippett de ijsbeambten dat er een probleem was met de app en dat de configuratie van de puck-drop niet hetzelfde was als bij Calgary. Uiteindelijk bleek de app de boosdoener te zijn – niet Tippett en zijn team – en ging het spel verder zonder sancties.

More from Madison Garrett

Software-update: Postbox 7.0.30 – Computer – Downloads

Mijn licentie dateert van voordat deze werd omgezet in een abonnementsmodel De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *