De gelekte downloadgrootte van Halo Infinite maakt het tot nu toe de grootste game in de serie

bestandsgrootte oneindige uitstraling Het is duidelijk online gelekt en het is enorm. Aangezien de game echter nog maanden verwijderd is van release, bestaat de kans dat dit nog niet officieel is

als zodanig Bedraad . Rapporteren wees erop, Hallo Oneindige De downloadgrootte lijkt meer dan 97 GB te zijn. Op basis van de screenshot die als bewijs wordt geleverd, lijkt het afkomstig te zijn van de gamepagina in de Microsoft Store in het Xbox Dashboard, dus als dit rapport klopt, is dit het grootste aanstaande vervolg. Hallo De game heeft ooit de grootste bestandsgrootte.

Wanneer 2016 Halo 5: Wachters Oorspronkelijk gelanceerd, was de downloadgrootte 46 GB op Xbox One, die met elke opeenvolgende update is toegenomen.

Als u van plan bent om te downloaden oneindige uitstraling Op Xbox Series X wil je misschien wat ruimte vrijmaken, aangezien dit ongeveer 10% van de interne opslag van de console in beslag kan nemen. Voor degenen die de Xbox Series X gebruiken, neemt Halo Infinite ongeveer 20% van de SSD in beslag, dus als je van plan bent de game digitaal te kopen wanneer deze later dit jaar wordt gelanceerd, wil je hem misschien voldoende tijd geven om te downloaden voordat launch.

Verwant: Dr. Beschrijf Slams Hallo: Infinite – “Er was niets bijzonders aan mij”

Merk op dat 343 Studios de installatiegrootte niet officieel heeft bevestigd oneindige uitstralingDus we moeten afwachten of dit legitiem is. De volledige grootte van het spel kan heel anders zijn, omdat er een kans is dat spelers alleen delen van het spel kunnen installeren die ze willen spelen, dus ze kunnen de optie hebben om alleen de multiplayer-kant van het spel te downloaden (wat gepland om te worden uitgebracht als een op zichzelf staande game) als ze geen plannen hebben om in de campagnemodus te spelen.

oneindige uitstraling Onlangs zijn eerste art preview om de multiplayer-modus te demonstreren, maar 343 Studios zei onlangs dat het nog een technische preview wilde doen vóór de lancering.

oneindige uitstraling wordt verwacht Het wordt uitgebracht in Holiday 2021 voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One-consoles en Windows 10-pc’s.

* Epic Stream kan een kleine commissie verdienen als u op een link van een van onze artikelen op een winkelsite klikt en een aankoop doet. Als Amazon-partner verdienen we aan in aanmerking komende aankopen. Voor meer informatie, zie onze website Cookie beleid. Alle vermelde prijzen waren correct op het moment van publicatie.

READ  Genshin Impact Update: download de grote patch vóór de releasedatum van Genshin 2.0 | Spellen | amusement
Written By
More from Eda Greene

Puppoz is een schattig puzzelspel voor puppy’s dat nu beschikbaar is voor mobiel | Lidwoord

Heb je er ooit van gedroomd om een ​​skateboardpuppy te zijn en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *