WBJEE 2021-toegangskaart uitgebracht op Wbjeeb.nic.in – Hier is de directe link om te downloaden

WBJEE 2021-toegangskaart: West Bengal Joint Entrance Examinations Board (WBJEEB) heeft de toelatingskaarten voor West Bengal Joint Entrance Examinations (WBJEE) 2021 op haar officiële website vrijgegeven. Kandidaten die zich hebben ingeschreven voor het WBJEE 2021-examen kunnen hun zaaltickets online downloaden op wbjeeb.nic.in.

Het WBJEE 2021-onderzoek is voorlopig gepland op 17 juli 2021. De aankondigingsdatum voor het WBJEE 2021-onderzoek zal vervolgens worden bekendgemaakt op de officiële website van het bestuur. Het bestuur voert toelatingsexamen af ​​voor toelating tot verschillende niet-gegradueerde cursussen in techniek, technologie, farmacie en architectuur aan universiteiten, openbare hogescholen en zelffinancierende instituten verspreid over de staat.

Kandidaten wordt geadviseerd om een ​​kopie van hun toegangskaarten mee te nemen naar het aangewezen testcentrum, anders mogen ze niet verschijnen voor het toelatingsexamen.

Directe link om WBJEE-toegangskaart te downloaden 2021

Hoe WBJEE Admit Card 2021 te downloaden:

  • Bezoek de officiële website op wbjeeb.nic.in
  • Klik op de hoofdpagina op het tabblad “WBJEE”
  • Klik op de link om WBJEE Admit Card 2021 te downloaden
  • Er verschijnt een nieuwe pagina op het display
  • Voer uw gegevens in en log in
  • WBJEE 2021-toegangskaart wordt op het scherm weergegeven
  • Download de WBJEE Admit Card 2021 en maak een papieren versie voor toekomstig gebruik.

Het bestuur is van 23 februari tot en met 23 maart 2021 begonnen met het online registratieproces voor het WBJEE-examen 2021. Kandidaten wordt geadviseerd zich ten minste 30 minuten voor aanvang van het WNJEE-toelatingsexamen te melden bij hun aangewezen examencentrum. Kandidaten moeten er rekening mee houden dat de protocollen voor sociale afstand en covid-19 waar nodig worden gevolgd.

Informatie over studiefinanciering:
Bereken EMI-onderwijslening

READ  WWE Undefeated Mobile Game is nu uit
Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *