De Genshin Impact-uitbreiding voegt de Inazuma-regio toe aan de game op 21 juli

Later deze maand komt er een uitbreiding voor Genshin Impact uit, waarmee een geheel nieuwe regio aan de game wordt toegevoegd.

Jinshin-effect Versie 2.0 wordt uitgebracht op 21 juli en bevat naast de toevoeging van het Inazuma District, drie nieuwe speelbare personages, cross-platform progressie, extra Serenitea Pot-functionaliteit en meer.

Kijk op YouTube

Met de update kun je ook verbeterde character shaders en Haptic Feedback-ondersteuning voor de PS5-versie verwachten.

Inazuma zal de derde van de zeven grote steden zijn die in het spel wordt gebracht, gelegen aan de overkant van de zee. In tegenstelling tot Mondstadt en Liyue wordt het gebied aan alle kanten omringd door de zee en bestaat het uit zes hoofdeilanden. ElectroArchon regeert dit gebied en beschikt over totaal verschillende culturen, wezens en puzzels.

Van de verschillende nieuwe personages in Inazuma introduceert versie 2.0 er drie als nieuwe speelbare personages. Een van de nieuwe personages is Kamisato Ayaka, de dochter van het Kamisato Clan-lid van het Yashiro-comité, die spelers sinds de gesloten bètatest bekend moet zijn geweest. Het personage wordt toegevoegd als een Cryo-zwaardgebruiker met vijf sterren.

Yoimiya is het andere vijfsterrenpersonage dat meedoet aan het spel, een Pyro-boogschutter en een vuurwerkexpert. Het laatste personage, Sayu, is een nieuw viersterren ninja-personage dat een gigantische Claymore Anemo Visionanda gebruikt die groter is dan zij.

Met de uitbreiding kun je ook nieuwe hoofdvijanden en buit verwachten. De Hypostasis-familie zal een nieuw lid zien toetreden tot de Pyro – de Pyro Hypostasis. Een andere nieuwe baas, de Perpetual mechanische groep die een soort connectie lijkt te hebben met de Ruin Guards in Mondstadt en Liyue, zal ook verschijnen in Inazuma.

Na zijn debuut in versie 1.6, zal Maguu Kenki ook worden gevonden als een wereldbaas en bron van personage-upgradematerialen in Inazuma.

Je kunt de nieuwe schermen voor de update hieronder bekijken.

De game kan worden gedownload op PS4 en PS5 uit de PlayStation Store, op Android uit Google Play, op iOS uit de App Store en op pc uit de Epic Games Store of de officiële Genshin Impact-website.

')); }); }); }

READ  Hideo Kojima houdt zo veel van 12 minuten dat hij een nieuw avonturenspel wil maken
Written By
More from Max Mcgee
Een van de belangrijkste ontwikkelaars van Dead Space 2 werkt aan de nieuwe versie
Na wat leek op jaren van geruchten, kondigde EA eindelijk aan dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *