Random: “Natuurlijk weet je wat een hart is!”: Nintendo lacht om de gebreken van Skyward Sword

Het Skyward Sword op de Wii maakte het verzamelen van items tot een pijn in het… hart.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Volgende week op Nintendo Switch (wat snel kwam, toch?!) Fans van de serie wilden graag weten welke verbeteringen deze heruitgave met zich meebrengt. Gelukkig heeft Nintendo vorige week precies hierover details gedeeld, Markeer verschillende manieren Waar blinkt deze nieuwe Switch-versie uit? De originele Wii.

Een van de verbeteringen betreft de vele verzamelobjecten in het spel; Op de Wii toont de game elke keer dat je een item oppakt een tekstvak om uit te leggen wat het is, ongeacht hoe vaak je het bericht al hebt gezien, maar op de Switch is dit vereenvoudigd, waarbij elk item slechts één keer wordt beschreven . mevrouw.

Komisch gezien leek Nintendo te beseffen dat dit een probleem was. Het probleem werd niet alleen opgelost in de HD-versie, maar het bedrijf deed ook een beetje onderzoek naar de originele game online en zei: “Natuurlijk weet je wat het hart is!” Bij het delen van details over de nieuwe functie:

Skyward Sword HD is ook aangepakt Gisteren nieuwe trailer; De clip, genaamd “A Hero Rises”, zet de toon voor de plot van de game en bevat een aantal vrij epische weergaven van klassieke Zelda-melodieën.

Voel je de ophef met nog maar zeven dagen tot je vrijlating? Volgende week hebben we onze volledige recensie live op de site.

READ  2021 MacBook Pro losgeldnota toont geen Touch Bar, details over I / O-lay-out

Written By
More from Lesley Curry
Apple moet Epic Games toegang geven tot ontwikkelingsaccounts
Nieuws – 25 augustus 2020 – 08:57 Epic Games heeft zijn eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *