Disney brengt Star Wars-videogametrailer uit voor december

Disney en Lucasfilm plaagden een Star Wars-videogametrailer voor december als onderdeel van een publicatiecampagne die de rest van het jaar elke dinsdag nieuwe Star Wars-producten zal onthullen.

Zoals aangekondigd in een artikel over Officiële Star Wars-websiteDe bedrijven lanceerden hun “Bring Home”-campagne, waarbij vanaf nu tot eind december wekelijks “nieuw Star Wars-speelgoed, verzamelobjecten, boeken, kleding en meer” worden onthuld.

Disney gaf fans een glimp van wat ze konden verwachten van potentiële advertenties in de hele campagne met een interactieve poster op zijn site. Elke week beschrijft de poster verschillende personages en memorabilia uit de hele franchise. Op 14 december koos Disney er echter voor om te leiden met een gamepad-afbeelding, als teken dat er mogelijk een nieuwe Star Wars-aankondiging op komst is.

Een tijdsbestek met de datums van de Star Wars-productaankondiging. Afbeelding tegoed: Star Wars

Hoewel het op dit moment onduidelijk is of de advertentie informatie zal bevatten over een reeds bestaande game of iets compleet nieuws, werken er momenteel een aantal verschillende ontwikkelaars aan games die zich afspelen in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Nu een EA-exclusieve deal voor Star Wars-games ten einde loopt, werd eerder dit jaar aangekondigd dat Ubisoft werkt aan een eigen Star Wars-intrede in de open wereld. In een interview met IGN eerder dit jaar legde Sean Shubtau, Senior Vice President van Walt Disney Games, uit dat hij en zijn team een ​​ontmoeting hadden met Ubisoft Massive nadat Disney Fox had overgenomen, waaronder een Avatar-videogameproject dat al in ontwikkeling was.

READ  De EU-leiders zijn het eens over een baanbrekend economisch stimuleringsplan

Hoewel de exclusieve deal van EA voor de Star Wars-franchise is gesloten, betekent dit op geen enkele manier dat de uitgever afstand neemt van het universum. Eerder dit jaar legde EA-CEO Andrew Wilson uit dat Star Wars zeer winstgevend is geweest voor het bedrijf en bevestigde dat het zou blijven werken aan games die zich in het universum afspelen. Een van de games waar we blijkbaar op kunnen rekenen van EA is het vervolg op Jedi: Fallen Order.

Afgezien daarvan gaan er geruchten dat Quantic Dream zijn eigen Star Wars-game ontwikkelt en tijdens Sony’s Playstation Showcase werd onthuld dat het team van Aspyr Star Wars: Knights of the Old Republic “vanaf de grond af” opnieuw maakt voor moderne consoles. De nieuwe versie van KOTOR op PS5 is bij de lancering als console-exclusief ingesteld, samen met de pc-versie, hoewel er op dit moment geen officiële releasedatum voor de game is.

Of 14 december zich zal verdiepen in een van de bovenstaande projecten, of betrekking heeft op iets heel anders, is een gok. Voor nu kun je echter de aankondiging van deze week bekijken van de “Bonus Return” die is onthuld Star Wars Funko Pops, Action Figures & Outfits-collectie.

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

Wuhan organiseert een groot waterparkfeest omdat de bezorgdheid over het coronavirus afneemt

Nu lijkt de centrale Chinese stad Wuhan het virus te hebben overwonnen,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *