De gratis Epic van vandaag is een bovennatuurlijk avontuur van Alan Wake-ontwikkelaar

Het is de feestdagen en je weet wat dat betekent: weer een verzameling gratis pc-games uit de Epic Games Store. We hadden geen tijd meer om Prey te pakken te krijgen, maar gelukkig heeft Epic Games de volgende game onthuld die je voor weinig geld kunt kopen.

Vandaag krijg je controle, die je kunt krijgen van de gebruikelijke Epic Games Store-promotiepagina vandaag. Het zal er de hele dag zijn, waarna het zal worden ingewisseld voor een andere freebie. Zoals altijd koop je het spel voor nul dollar, en het blijft in je bibliotheek, net als elk ander spel waarvoor je geld zou kunnen betalen.

Hoewel Epic Control eerder heeft gedumpt, is het nog steeds een goede keuze als je dit bovennatuurlijke actie-avonturenspel nog niet eerder hebt gespeeld. Je speelt als Jesse, die een geheim bureau in New York tegenkomt dat is binnengevallen door een dreiging uit een andere wereld. Je pakt al snel de rol van de regisseur op en vanaf daar wordt het nog vreemder – lees: beter -. We gaven het een negen op tien in onze Control-recensie en beschreven het als “een afdaling naar iets tussen alternatieve geschiedenis en een koortsdroom” die “prachtig wordt vervuld in audiovisuele flair, en enigszins ontbreekt in de strijd zelf.”

Hier is de trailer:

Als je meer over Control wilt lezen, hebben we met Remedy gesproken over hoe Control humor gebruikt om stress te verhogen in plaats van te verminderen – een deel van het antwoord is de vreselijke koelkast.

READ  Surgeon Simulator 2 is momenteel gratis te houden voor NHS-werknemers

Er zijn ook tal van gratis Steam-spellen om uit te proberen, als je kieskeurig bent over waar je de gratis dingen krijgt.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title”: “Het epische gratis spel van vandaag is een bovennatuurlijk avontuur van Alan Wake dev”, “type”: “news”, “category”: “control” } , “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “505 Games”, “genre”: “”, “title”: “Control”, “genres”:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Monster Hunter: World wordt op Steam gebombardeerd vanwege een racistische grap in de film
Monster Hunter: World lijdt aan een terugslag vanwege twijfelachtig schrijven in de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *