Genshin Impact-ritme biedt gratis te spelen games aan, maar niet lang meer

Genshin Impact-ritme biedt gratis te spelen games aan, maar niet lang meer

Dit nieuwe Genshin Impact-webevenement is een ritmegame die samenvalt met de recente release van het tweede Sumeru OST-album van de anime-game, en je kunt deelnemen om een ​​Primogem-token te krijgen. Het evenement heet Chords of the Forest en je wilt het zo snel mogelijk voltooien, want tokens zijn beperkt. Het is maar een kleine hoeveelheid, maar er is geen reden om gemakkelijke manieren om met minimale inspanning edelstenen te maken, te weigeren.

Chords of the Forest begint vandaag en loopt tot 27 april, maar die 5 miljoen 40 Primogem-tokens duren misschien geen volledige week als je er te lang over doet. Om deel te nemen, moet je ten minste Adventure Rank 10 of hoger zijn en elke UID kan slechts één token ontvangen.

Er zijn vijf nummers om te spelen, en de game geeft aanwijzingen voor de noten die je moet tikken terwijl de nummers spelen – die allemaal vrij standaard zouden moeten aanvoelen voor iedereen die eerder een soort ritmegame heeft gespeeld.

Ga naar de officiële Chords of the Forest evenement pagina deelnemen. Nadat je de nummers hebt voltooid, wordt je gevraagd deel te nemen aan het evenement om je code te krijgen. Maar u hoeft alleen maar de link te krijgen – u hoeft deze nergens te delen.

Alle nummers zijn afkomstig van Sumeru’s tweede album OST, dat eerder deze week werd uitgebracht op streamingplatforms (Spotify, Apple Music, enz.). Bevat fanfavorieten zoals het Scaramouche-baasthema en de Sumeru Desert-gevechtspaden.

Genshin Impact 3.6 is ongeveer een week uit en heeft ons al voorzien van meer aanstekelijke deuntjes van de nieuwe OST voor de Girdle of the Sands-kaartuitbreiding.

READ  Age of Empires 4 Patch nerfs Khans en Mangonels

Zorg ervoor dat je de nieuwe Khvarena of Good and Evil-wereldzoektocht doet en de Sorush-tool krijgt als je alle nieuwe muziek wilt horen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *