‘Last of Us’-ster herhaalt zijn rol in de HBO-serie (exclusief) – The Hollywood Reporter

Hoofdlid van De laatste van ons De franchise voor videogames gaat naar HBO.

Merle Dandridge, die Marilyn uitte in zowel de originele game uit 2013 als het vervolg van vorig jaar, zal de rol opnieuw vertolken in het Outstanding Cable Network Geschreven dramaserie.

De laatste van ons Het draait om de relatie tussen Joel (Pedro PascalEn de Mandaloriaans), Een overlevende van de ineenstorting van de moderne beschaving 20 jaar geleden, en de 14-jarige Ellie (Bella RamseyEn de Game of Thrones), Die hem huurden om hem uit het benauwende quarantainegebied te smokkelen.

Marilyn van Dandridge is de voorzitter van de Fireflies, een verzetsbeweging die strijdt voor vrijheid tegen een onderdrukkend militair regime. Ze voegt zich bij de cast die ook omvat Gabriel Luna Zoals Tommy, Joel’s jongere broer.

Craig Mazen (TsjernobylEn Neil Druckman – schrijver en creatief directeur van games – schrijft de scenario’s van de serie. Van de games, uitgegeven door het in Santa Monica gevestigde bedrijf Naughty Dog, zijn sinds het origineel in 2013 meer dan 17 miljoen exemplaren verkocht. Mazen en Druckman produceren de uitvoerend samen met Carolyn Strauss van Mighty Mint, Evan Wells van Naughty Dog, PlayStation Productions Asad Qizilbash, Carter Swan en Rose L. Jasmila Zabanek en Ali Abbasi zijn verwant aan het regisseren van de serie, die een coproductie is van Sony Pictures TV, PlayStation, Word Games, Mighty Mint en Druckmann’s Naughty Dog.

We stellen het uit Dandridge’s relatie met WarnerMedia, met wie ze mee speelde op HBO Max’s, breidt zich uit De gastheer. De credits omvatten ook Apple De waarheid moet worden verteld, Sons of Anarchy, zijn nog steeds doorsneden En de Nachtdienst. Aan de spelzijde heeft ze ook samengewerkt met Druckmann Uncharted 4: A Thief’s End. Ze wordt vertegenwoordigd door SDB Partners, CornerStone Talent Agency en Schreck Rose.

READ  PlayStation¬ģ5 wordt vandaag gelanceerd, samen met een nieuwe generatie geweldige games

Premièredatum voor De laatste van ons Nog niet vastgesteld.

Written By
More from Aubrey Mason

Joe Biden leidt in drie belangrijke staten die Trump in 2016 won in nieuwe CNN-peilingen

In Florida (51% Biden tot 46% voor president Donald Trump) en Arizona...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *