Valorant gaat naar Xbox en PlayStation volgens de nieuwe vacature van Riot Games

Valorant gaat naar Xbox en PlayStation volgens de nieuwe vacature van Riot Games

Valorant krijgt mogelijk binnenkort een consolepoort volgens nieuwe vacatures van Riot Games. Geplaatst op een gaming-gerichte vacaturesite, hit merkDeze lijsten bevatten enkele gidsen voor de massa. Op 17 november verscheen er een vacature voor een Game Design Director op de website. Dat is nu gevolgd door een lijst van een senior game-ontwerper voor de console. De vacature bevestigt ook dat deze rollen voor consoleversies van Valorant zijn.

Hier zijn alle details van de nieuwe aanbieding.

Lees ook: Warzone 2 Update 1.11 verwijdert Counter UAV en meer aankoopstations: volledige patch-opmerkingen

Riot Games is op zoek naar een Senior Game Designer voor Valorant op console

Hoewel de consolepoort niet verrassend is, aangezien Valorant Mobile in ontwikkeling is, helpt de officiële vacaturelijst om dingen in beweging te krijgen. De vacature vermeldt de verantwoordelijkheden van de functie als volgt:

Als Senior Game Designer ontwerp, tweak en verbeter je de spelerservaring.Je analytische vaardigheden, spelersinzicht en creativiteit helpen bij het creëren van in- en out-game-ervaringen die spelers boeien en verrassen.Je werkt samen met multidisciplinaire teams en werkt met elk hulpmiddel bij de hand om spelergerichte ontwerpen te innoveren en te herhalen, zodat het miljoenen mensen over de hele wereld zal bekoren.

verantwoordelijkheden:

  • Ontwerp en verfijn systemen die de behoeften van spelers om te concurreren verrukken en bevredigen
  • Werk samen met andere disciplines om functies te bouwen die voldoen aan de productdoelen
  • Zoek naar kansen voor nieuwe ontwerpruimtes in samenwerking met productmanagers en ontwerpleiders.
  • Maak en presenteer meerdere ontwerpen en mogelijke oplossingen. Verduidelijk de afwegingen en risico’s tussen de verschillende opties.
  • Test onze game en help mee aan voortdurende verbeteringen van bestaande ontwerpen en nieuwe prototypes.
READ  PS5 UI-impressies: PS5 introduceert eindelijk een multifunctionele handleiding voor PlayStation, en spelers zouden daardoor beter af moeten zijn

Met Valorant Mobile dat momenteel in de pijplijn zit, hoeven fans niet te verwachten dat de consolepoort zo snel zal dalen. Hoewel de ontwikkeling van een consolepoort misschien al in de maak is, is een releasedatum eind 2023 het meest logisch. Interessant is dat de vacature niet vermeldt voor welke consoles de game zal worden ontworpen. Hoewel de Xbox en PlayStation het meest waarschijnlijk zijn, zou de Nintendo Switch ook een poort kunnen krijgen. Fans zullen op de hoogte moeten blijven voor meer nieuws.

Lees ook: Officiële NFS Unbound pc-systeemvereisten en wereldwijde ontgrendelingstijden zijn onthuld

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *