Download het nieuwe kinderboek “Fairy Tales of Opera; Aida & Turandot’ door Paolo Menconi van Amazon en gratis eBook

Dit nieuwe kinderboek getiteld “Fairy Tales of the Opera; Aida and Turandot” wordt verteld door de beroemde journalist en schrijver “Paolo Menconi”. Dit zal deze week beschikbaar zijn om te downloaden van Amazone Vrij. Naast Amazon kun je dit boek ook downloaden van het eBook van deze week. Het is een boek met verbazingwekkende kleurrijke illustraties waarmee kinderen al op jonge leeftijd kunnen leren lezen.

De verhalen in dit boek vertellen over de moed, liefde, emoties en gevoelens van twee grote opera’s die de Italiaanse opera wereldberoemd hebben gemaakt, wat een geheel nieuwe introductie zal zijn voor uw kinderen over de wereldberoemde muziekcultuur. De twee belangrijkste verhalen in dit boek, Aida en Turandot, draaien om het leren over de magische wereld van sprookjes.

Dit boek zal niet alleen de band tussen ouders en kinderen versterken, maar ook de algemene vaardigheden van de kinderen verbeteren. Wanneer kinderen beginnen te leren door middel van dit soort boeken met verbazingwekkende kleurrijke illustraties, wordt hun creativiteit aangemoedigd. Door de aard van verschillende persoonlijkheden te leren, leren kinderen ook over de waarden en realiteit van het leven. Behalve de effecten op het gedrag van kinderen, zal dit boek ook ontspanning bij kinderen bevorderen, waardoor ze rustig kunnen slapen.

Dit boek bevat verhalen vol vastberadenheid, vrijgevigheid, liefde, moed en loyaliteit. Dit boek neemt kinderen mee naar verre landen als Egypte en China en leert over de hoofdpersonen zoals de keizer, prinses, dappere held, prins, hogepriesters en farao.

Over de auteur

De verteller van dit boek, B.S. Minconi, heeft meer dan tien jaar ervaring als professionele journalist en heeft verschillende professionele publicaties op zijn naam staan. Hij heeft tijdens zijn carrière ook verschillende kinderboeken gepubliceerd. Hij staat aan het hoofd van een internationaal onderzoeksinstituut dat samenwerkt met verschillende universiteiten en wordt gerapporteerd door meer dan 300 media over de hele wereld.

READ  PS3-games worden naar verluidt uit de PlayStation Store voor mobiel en desktop gehaald

Hij was regisseur van enkele literaire series die ook kinderboeken publiceerden om liefdadigheidsinstellingen zoals UNICEF en anderen te steunen. Hij is zeer gepassioneerd door kunst aangezien hij in de muziek werkte als muzikant, componist en met grote passie schreef, vooral kinderboeken.

Mediaverbinding
De naam van het bedrijf: Egeria
contactpersoon: Paolo Milani
E-mailadres: Stuur een email
natie: Italië
website: https://www.egeria.cloud/

Written By
More from Eda Greene
Black Clover Phantom Knights mobiele game schakelt servers in december uit
Black Clover Phantom Knights loopt binnenkort ten einde. Bandai Namco heeft officieel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *