Vroeg downloaden op Xbox en Steam

Vroeg downloaden op Xbox en Steam

Afbeeldingen via Bethesda Game Studios

De pre-load datums voor Starfield zijn eindelijk bekend gemaakt, wat betekent dat spelers binnenkort de hele open-wereld, ruimtevlucht-RPG vroegtijdig kunnen downloaden op Xbox en Steam om het klaar te maken voor lancering.

Starfield is een van de meest verwachte games van het jaar en keert na verschillende vertragingen terug naar 2021. het spel Het nadert eindelijk de releasedatum van 6 september. Dus als jij een van de velen bent die de hype-trein wil halen en ervoor wilt zorgen dat je klaar bent zodra deze beschikbaar komt, bekijk dan onze Starfield preload-datums.

Wat zijn de preloaddata van Starfield?

De pre-loaddata van Starfield voor Xbox en Steam worden als volgt onthuld:

  • Xbox – 17 augustus
  • Stoom – 30 augustus

Dit betekent dat Xbox Series X | Gebruikers van de S- en Xbox-app op pc kunnen vanaf morgen beginnen met het downloaden van de game, terwijl Steam-spelers specifiek moeten wachten.

Dit zou gamers voldoende tijd moeten geven om de enorme downloadgrootte van 125GB voor de release op 6 september. Voor Steam-spelers zal de pre-loaddatum van Starfield deze echter verkorten voor degenen die vanaf 1 september toegang hebben tot vroege toegang.

Voor spelers die van plan zijn om van Starfield te genieten met Xbox Game Pass: we weten niet of je de mogelijkheid hebt om het ook vroeg te pre-loaden, maar we zullen dit updaten zodra 17 augustus arriveert en we persoonlijk kunnen inchecken.

Hoe Starfield vroeg op Xbox en Steam te downloaden

Starfield-selfie

Klik om te vergroten

Zolang je de game hebt, kun je Starfield vroeg downloaden op Xbox en Steam uit je gamebibliotheekop voorwaarde dat het op of na de bovengenoemde data is. Zojuist Selecteer Starfielden klik Downloaden of installeren.

READ  De omzet van Xbox is jaar op jaar met 30% gedaald

Vanaf daar, zodra de game volledig is uitgebracht, zou je meteen moeten kunnen beginnen met spelen, tenzij er eerst een Day 1-patch moet worden geïnstalleerd.

Dat was het voor onze uitleg over de pre-loaddatums van Starfield, en nu weet je hoe je de game vroeg kunt downloaden op Xbox en Steam.

Voor meer Starfield-gidsen, blijf bij GGRecon.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *