Verkoopkortingen voor nieuwe pc-games Red Dead 2, The Witcher 3 en meer

De zomer is bijna voorbij, maar we zijn nog niet helemaal klaar met de verkoop van grote pc-games. Vernederen is begonnen met de laatste verkoop van de zomer, met kortingen op veel verschillende pc-games tot wel 90%. De uitverkoop loopt van nu tot 10 september. De meeste spelsleutels kunnen worden ingewisseld op Steam, maar sommige kunnen worden ingewisseld op Rockstar, Origin of andere draagraketten. Noteer de bijbehorende client voordat je ze koopt.

Een aantal uitgevers en ontwikkelaars zijn te zien in de verkoop, waaronder Rockstar Games, CD Projekt Red en 2K. Red Dead Redemption 2 is momenteel $ 48, The Witcher 3: Game of the Year-editie is slechts $ 15, en Borderlands 3 is gedaald tot $ 30. Een aantal andere opmerkelijke kortingen zijn onder meer Grand Theft Auto 5 voor $ 15, Star Wars Jedi Fallen Order voor $ 30, en De buitenste werelden voor $ 30.

Beste aanbiedingen voor pc-games bij Humble

Er zijn ook verschillende indiegames te koop. Het ruimtevaart No Man’s Sky wordt verdisconteerd tot $ 30, het prachtige en sombere Hollow Knight kost $ 9, en het intense strategiespel Het zijn miljarden is $ 24. Als je in een van deze spellen wilde springen, is dit een geweldige tijd voor de grote vakantiedruk.

Als je op zoek bent naar nog meer pc-speldeals, heeft Newegg nu een Steam-sleutelverkoop. Veel geweldige DC-games krijgen korting, evenals de Yakuza-serie. En voor degenen die wat geld willen besparen, bekijk dan onze gids voor alle gratis games beschikbaar om te claimen en blijf nu voor altijd.

Written By
More from Eda Greene

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *